כריך “קרואסון” מיני פיקנטי
חומרים:
2 קרואסונים ללא מלית
1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנטנות
1/4 כוס גבינה צפתית 5%
חתוכה לקוביות קטנות
2 כפות גבינה במרקם שמנת 5% ניו יורק
מעט נבטים דקיקים אם אוהבים
אופן ההכנה:
חותכים את הקרואסון לרוחב ומשאירים דופן ליצירת “כריך”.
מורחים את גבינת הניו יורק, מפזרים מעל קוביות גבינה צפתית, מסדרים מעל קוביות עגבניות ומוסיפים מעל נבטים (אם רוצים).
עוטפים בניילון.
סלט ים תיכוני של בורגול, עגבניות וגבינה צפתית
0
0
קבב דגים על מצע של צזיקי עם ליים, שום ושמן זית
0
גאלט חצילים עם מסקרפונה וריקוטה פרסקה
0
עגבניות ממולאות בקוסקוס, גבינות ועשבים
0
המבורגר חלומי עם תרד ובצל מטוגן
0