סלט ים תיכוני של בורגול, עגבניות וגבינה צפתית

סלט הטאבולה הלבנוני מקבל חיזוק של גבינה צפתית 5%, צנוברים, זיתי קלמטה ובזיליקום.

החומרים ל-6 מנות:
11/2 כוסות בורגול גס
1 קופסה (250 גרם) צפתית 5% חתוכה לקוביות בגודל 1 ס”מ
3 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות בגודל 1/2 ס”מ
12 זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים גס
3 גבעולי בצל ירוק פרוסים לטבעות דקות
1/2 כוס צנוברים קלויים קלות
1/2 כוס בזיליקום קצוץ גס
1/4 כוס נענע קצוצה גס
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס

ההכנה:

  1. משרים בורגול בקערה עם מים רותחים ל-20 דקות, עד שרך.
  2. מסננים היטב ומעבירים לקערה.
  3. מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

סלט ירקות כפרי וגבינת מאנורי צרובה

ירקות טריים בשיא הטעם, חתוכים גס, מעורבבים לסלט פשוט שכולו חגיגה.

24

סלט ענבים, תרד וגבינה כחולה

החיבור הקסום ירגש אתכם עם טעמיו החדשניים, יחד עם עלים רעננים ואגוזים פריכים שהופכים את הסלט למושלם.

24

סלט פסטה עם טונה, אפונה וצפתית

סלט בריא ומשביע שהוא ארוחה שלמה.

24

סלט חיטה, סלק ומוצרלה בייבי

גרגירי החיטה מנצנצים בסלט כאבני חן ביחד עם המוצרלה בייבי נולד סלט מרשים, מפתיע ובריא

24

סלט ירוק עם ענבים, תאנים וגבינה כחולה

השילוב של פירות מתוקים וגבינה כחולה פיקנטית הוא קלאסי, ובכל זאת לא מפסיק להפתיע. כאן על סלט ירוק מתובל בשמן זית, סילאן וחומץ בלסמי.

24

סלט כל טוב – ירקות ובייבי מוצרלה

סלט הירקות הפשוט מקבל טאצ׳ רענן עם כדורוני מוצרלה טרייה. שמן זית, צ׳ילי ולימון הופכים אותו לחגיגה. אוכלים עם לחם שאור טוב, שיידע לספוג את הרוטב.

24

סלט ציור

האם סלט יכול לגנוב את ההצגה משאר החברים על שולחן החג? הסלט הזה יעשה זאת בקלות. משקיעים בחיתוך הירקות לרצועות דקיקות (קולפן ומנדולינה יעשו את העבודה בק

24

סלט זוקיני עם מוצרלה פרסקה

בעזרת קולפן ז’וליינים (שמוכרים בכמה שקלים בכל חנות כלי בית) הופכים את הזוקיני ל”אטריות” ארוכות וקראנצ’יות. מחברים אותם לזיתים,

24