סלט ים תיכוני של בורגול, עגבניות וגבינה צפתית
סלט הטאבולה הלבנוני מקבל חיזוק של גבינה צפתית 5%, צנוברים, זיתי קלמטה ובזיליקום.
החומרים ל-6 מנות:
11/2 כוסות בורגול גס
1 קופסה (250 גרם) צפתית 5% חתוכה לקוביות בגודל 1 ס”מ
3 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות בגודל 1/2 ס”מ
12 זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים גס
3 גבעולי בצל ירוק פרוסים לטבעות דקות
1/2 כוס צנוברים קלויים קלות
1/2 כוס בזיליקום קצוץ גס
1/4 כוס נענע קצוצה גס
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
ההכנה:
- משרים בורגול בקערה עם מים רותחים ל-20 דקות, עד שרך.
- מסננים היטב ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.

24

24

סלט ירוק עם ענבים, תאנים וגבינה כחולה
24

סלט כל טוב – ירקות ובייבי מוצרלה
24

24

24

סלט תירס, אבוקדו, עגבניות שרי, כרוב סגול וקוביות בולגרית
24
Comments are closed.