פפרדלה קוואטרו פורמאג’י

פסטה ברוטב ארומטי ומפנק במיוחד, שמכינים בקלות בבית ומרגישים כמו במסעדה. חשוב שהרוטב יהיה מוכן לפני הפסטה (עדיף במקביל), כדי שהפסטה לא תחכה לרוטב.

חומרים ל-4 מנות:
1 חבילה (500 גרם) פפרדלה או פטוצ׳יני

לרוטב קוואטרו פורמאג׳י:
20 גרם חמאה
1 שאלוטס קצוץ
3 גבעולי תימין
1/2 כוס יין לבן יבש
1 מיכל (250 מ״ל)שמנת מתוקה
מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט מגורר
200 גרם קוואטרו פורמאג’י
3 כפות עירית קצוצה, להגשה

  1. מחממים סיר גדול עם מי מלח לבישול הפסטה.
  2. מחממים קלחת או סיר קטן עם חמאה ומאדים בה 2-3 דקות את השאלוטס והתימין. יוצקים יין ומאדים אותו 2 דקות. יוצקים את השמנת ומביאים לרתיחה. מתבלים, מוסיפים את הקואטרו פורמאג׳יו ומערבבים. מכבים את האש.
  3. במקביל מבשלים את הפסטה וכשהיא מבושלת, מעבירים אותה לרוטב יחד עם רבע כוס ממי הבישול ומערבבים יחד עד שהרוטב עוטף את הפסטה.
  4. מגישים מיד, עם עירית קצוצה מעל.
  5. הסלק. מקשטים בעלי סלק ומגישים מיד.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

מלנזנה חציל

חגיגת טעמים בפה: מלנזנה חצילים וקוואטרו פורמאג’י. פרוסות חציל זהובות נחות ברוטב עגבניות שרי ועליהן גבינת

0

פלפלים ממולאים

מייצג פלפלים אדום, מרהיב ובוהק בטעמי גבינות של קוואטרו פורמאג’י

0

מלנזנה בלחם

פרוסות חצילים זהובות שנחות בתוך חלה מרובעת, עליהן שכבת רוטב עגבניות משובח ומעל הכל

0

טוסט

הפריכות הזהובה מחוץ, רכותו הפנימית של הלחם המתעורר לחיים, הגבינה הנמסה, הם כל מה שטוסט צריך. קבלו מאתנו את המתכון לטוסט המושלם.

0

קלצונה

מאפה כיסון מקופל לחצי סהר, מהודק בקצותיו ונאפה בתנור. עשוי מבצק פיצה במילוי רוטב עגבניות וקוואטרו פורמאג’י.

0

כנאפה

כנאפה קוואטרו פורמאג’י – שדרוג מפתיע לקינוח המרגש. שערו

0

פיצה

זהו הבצק הקל ביותר להכנה, מבצקים כאלה אופים את פיצות הטאליו הידועות ברומא. אופים עד ששולי הבצק הזהיבו היטב והקוואטרו פורמאג׳י נמסה על רוטב העגבניות.

0

ריקוטה פרסקה אפויה עם תרד וכרישה

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תרד מאודה וכרישה שהוקפצה בשמן זית.

0