פפרדלה קוואטרו פורמאג’י
פסטה ברוטב ארומטי ומפנק במיוחד, שמכינים בקלות בבית ומרגישים כמו במסעדה. חשוב שהרוטב יהיה מוכן לפני הפסטה (עדיף במקביל), כדי שהפסטה לא תחכה לרוטב.
חומרים ל-4 מנות:
1 חבילה (500 גרם) פפרדלה או פטוצ׳יני
לרוטב קוואטרו פורמאג׳י:
20 גרם חמאה
1 שאלוטס קצוץ
3 גבעולי תימין
1/2 כוס יין לבן יבש
1 מיכל (250 מ״ל)שמנת מתוקה
מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט מגורר
200 גרם קוואטרו פורמאג’י
3 כפות עירית קצוצה, להגשה
- מחממים סיר גדול עם מי מלח לבישול הפסטה.
- מחממים קלחת או סיר קטן עם חמאה ומאדים בה 2-3 דקות את השאלוטס והתימין. יוצקים יין ומאדים אותו 2 דקות. יוצקים את השמנת ומביאים לרתיחה. מתבלים, מוסיפים את הקוואטרו פורמאג׳י ומערבבים.
מכבים את האש. - במקביל מבשלים את הפסטה וכשהיא מבושלת, מעבירים אותה לרוטב יחד עם רבע כוס ממי הבישול ומערבבים יחד עד שהרוטב עוטף את הפסטה.
- מגישים מיד, עם עירית קצוצה מעל.
- הסלק. מקשטים בעלי סלק ומגישים מיד.

פפרדלה זוקיני עם בזיליקום ובולגרית נמסה
18

18

0

0

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה
0

0

סלט עגבניות וענני ריקוטה פרסקה
0
Comments are closed.