כריך “קרואסון” מיני פיקנטי

חומרים:

2 קרואסונים ללא מלית
1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנטנות
1/4 כוס גבינה צפתית 5% של גד
חתוכה לקוביות קטנות
2 כפות גבינת ניו יורק לייט ירקות 5% של גד
מעט נבטים דקיקים אם אוהבים

אופן ההכנה:

חותכים את הקרואסון לרוחב ומשאירים דופן
ליצרית “כריך”. מורחים את גבינת הניו יורק,
מפזרים מעל קוביות גבינה צפתית, מסדרים
מעל קוביות עגבניות ומוסיפים מעל נבטים
(אם רוצים). עוטפים בניילון

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

סלט פסטה עם טונה, אפונה וצפתית

סלט בריא ומשביע שהוא ארוחה שלמה.

0

סלט ים תיכוני של בורגול, עגבניות וגבינה צפתית

סלט הטאבולה הלבנוני מקבל חיזוק של גבינה צפתית, צנוברים, זיתי קלמטה ובזיליקום.

0

פפרדלה קוואטרו פורמאג’י

פסטה ברוטב ארומטי ומפנק במיוחד, שמכינים בקלות בבית ומרגישים כמו במסעדה. חשוב שהרוטב יהיה מוכן לפני הפסטה (עדיף במקביל), כדי שהפסטה לא תחכה לרוטב.

0

פיצה קוואטרו פורמאג’י

פיצה זה טעים. פיצה עם אקסטרה גבינה, יותר טעים. פיצה עם קוואטרו פורמאג׳י, זה טעים בטירוף!

0

לזניה קוואטרו פורמאג’י

בניגוד ללזניה הקלאסית אין כאן רוטב בשאמל, אבל יש שפע של גבינות וגם ירקות עסיסיים. התוצאה קלילה יותר אבל לא פחות מפנקת.

0

קבב דגים על מצע של צזיקי עם ליים, שום ושמן זית

רותם ליברזון מפנקת אותנו במתכון קל ופשוט שישדרג כל ארוחה קייצית

0

גאלט חצילים עם מסקרפונה וריקוטה פרסקה

הרמוניה נפלאה נוצרת מהשילוב בין פריכות הבצק, המנוקד בפרג, לרכות המסקרפונה, שעוטפת את הכרשה והחציל כשמיכת פוך רכה.

0

גרטן תפוחי אדמה

גרטן תפוחי אדמה עם ארבע גבינות

0