צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
פסטה פרימוורה
מנה רעננה, פשוטה ומהירה להכנה. תוספת הגבינה מעניקה לה את טעמיה המיוחדים. חשוב לציין, שכמו בכל מנת פסטה, גם כאן הרוטב מחכה לפסטה ולא להיפך! אם אתם לא יכולים לעבוד במקביל התחילו עם הרוטב עד לשלב שבו העגבניות מתרככות, עצרו, בשלו את הפסטה והמשיכו.
חומרים ל-4 מנות:
1 חבילה (500 גרם) פטוצ׳יני
מלח
4 כפות שמן זית
20 עגבניות שרי חצויות
2-3 שיני שום פרוסות
3 גבעולי תימין
8 גבעולי אספרגוס קלופים (בחלק התחתון) וחתוכים גס
מלח ופלפל שחור טחון טרי
4 כפות גרנה פדנו מגוררת 29%
אופן הכנה:
1. בסיר גדול עם שפע מי מלח רותחים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן לדרגת אל דנטה.
2. במקביל מחממים מחבת רחבה עם שוליים מחממים שמן זית עם שרי, שום ותימין. כשהעגבניות מתחילות לאבד נפח ונוזלים מוסיפים את האספרגוס ומקפיצים דקה-שתיים.
3. מסננים את הפסטה המוכנה ומוסיפים למחבת יחד עם רבע כוס ממי הבישול, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים.
4. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים שבבים של גרנה פדנו ומגישים.

פסטה עם עגבניות ומוצרלה בסיר אחד
24

פסטה ברוטב כרשה עם אספרגוס וריקוטה פרסקה
24

24

פסטה עם ריקוטה פרסקה, פרמז’ן גרנה פדנו, תרד ופקאנים
24

24

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה
18

18
Comments are closed.