צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

פסטה פרימוורה

מנה רעננה, פשוטה ומהירה להכנה. תוספת הגבינה מעניקה לה את טעמיה המיוחדים. חשוב לציין, שכמו בכל מנת פסטה, גם כאן הרוטב מחכה לפסטה ולא להיפך! אם אתם לא יכולים לעבוד במקביל התחילו עם הרוטב עד לשלב שבו העגבניות מתרככות, עצרו, בשלו את הפסטה והמשיכו.

חומרים ל-4 מנות:

1 חבילה (500 גרם) פטוצ׳יני
מלח
4 כפות שמן זית
20 עגבניות שרי חצויות
2-3 שיני שום פרוסות
3 גבעולי תימין
8 גבעולי אספרגוס קלופים (בחלק התחתון) וחתוכים גס
מלח ופלפל שחור טחון טרי
4 כפות גרנה פדנו מגורדת 29%

אופן הכנה:

1. בסיר גדול עם שפע מי מלח רותחים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן לדרגת אל דנטה.
2. במקביל מחממים מחבת רחבה עם שוליים מחממים שמן זית עם שרי, שום ותימין. כשהעגבניות מתחילות לאבד נפח ונוזלים מוסיפים את האספרגוס ומקפיצים דקה-שתיים.
3. מסננים את הפסטה המוכנה ומוסיפים למחבת יחד עם רבע כוס ממי הבישול, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים.
4. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים שבבים של גרנה פדנו ומגישים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

פסטה עם עגבניות ומוצרלה בסיר אחד

פשטות זה הכל: הפסטה שמתבשלת עם הירקות והעשבים יוצאת טעימה במיוחד, המוצרלה נמסה לתוך הנוזל ומעשירה אותו.

24

קונכיות פסטה ממולאות בגבינות

פסטה ממולאת, רביולי למשל, היא אחת המנות הנחשקות על שולחן החג, אבל גם אחת המורכבות יותר להכנה. כאן עשינו לעצמנו חיים קצת יותר קלים: השתמשנו בקונכיות פס

24

פסטה גבינות ופטריות

מנת פסטה קיצית, קלילה ורעננה שמכינים ב4 דקות. ארוחת ערב נהדרת לעונה החמה.

24

פסטה ברוטב כרשה עם אספרגוס וריקוטה פרסקה

הפסטה והאספרגוס מתבשלים יחד, את הרוטב מכינים בכמה רגעים – מחברים הכל ומשגרים את המנה לשולחן. והטאצ’ האחרון: מגדל קטן של ריקוטה פרסקה שמערבבים לת

24

סלט פסטה, דלורית, בייבי מוצרלה, ארוגולה וזיתים

סלט פסטה מושלם לפיקניק בתקופת החגים – לא רק שאפשר להכין אותו מראש, אלא אפילו רצוי

24

פסטה אלה נורמה

הפסטה הזאת מרגישה לגמרי בבית בישראל עם השילוב הכל כך מקומי של חצילים, עגבניות וזיתים.

24

פסטה עם ריקוטה פרסקה, פרמז’ן גרנה פדנו, תרד ופקאנים

פסטה שנהנית מכל העולמות: קטיפתית ועשירה אבל לגמרי לא כבדה!

24

פסטה קפרזה

פסטה, מוצרלה וירקות זה כל מה שצריך וברגע הפכתם את הסלט הפופולרי למנת פסטה חמה, יפה ומהירת הכנה.

24