צילום: אנטולי מיכאלו | סגנון: אינה גוטמן

פסטה גבינות ופטריות

– מתכון של רות אוליבר  –

מנת פסטה קיצית, קלילה ורעננה שמכינים ב4 דקות. ארוחת ערב נהדרת לעונה החמה.

חומרים ל- 4-5 סועדים:

1 חבילה ספגטי (500 גרם) מבושל לפי הוראות היצרן
4 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1 סלסילת פטריות שמפניון פרוסות
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
½ צרור כוסברה קצוצה
¼ צרור שמיר קצוץ
תבלין טוסקנה (אופציונלי)
מלח
פלפל שחור גרוס

להגשה:

1 קוביה פטה כבשים 20%
גרנה פדנו 29% (לפי הצורך)

הכנה:

  1. מחממים שמן במחבת גדולה, מוסיפים שום ופטריות, מטגנים על אש גבוהה כחמש דקות, מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת ומטגנים עוד 3־4 דקות.
  2. מסירים מהאש, מוסיפים עשבי תיבול, גבינה בולגרית צאן ותבלינים לפי הטעם, ומערבבים קלות.
  3. מסדרים את הפסטה על צלחת הגשה, מגרדים מעל בנדיבות פטה כבשים וגרנה פדנו ומגישים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

פסטה פרימוורה

מנה רעננה, פשוטה ומהירה להכנה. תוספת הגבינה מעניקה לה את טעמיה המיוחדים. חשוב לציין, שכמו בכל מנת פסטה, גם כאן הרוטב מחכה לפסטה ולא להיפך! אם אתם לא י

24

פסטה עם עגבניות ומוצרלה בסיר אחד

פשטות זה הכל: הפסטה שמתבשלת עם הירקות והעשבים יוצאת טעימה במיוחד, המוצרלה נמסה לתוך הנוזל ומעשירה אותו.

24

פסטה ברוטב כרשה עם אספרגוס וריקוטה פרסקה

הפסטה והאספרגוס מתבשלים יחד, את הרוטב מכינים בכמה רגעים – מחברים הכל ומשגרים את המנה לשולחן. והטאצ’ האחרון: מגדל קטן של ריקוטה פרסקה שמערבבים לת

24

פסטה אלה נורמה

הפסטה הזאת מרגישה לגמרי בבית בישראל עם השילוב הכל כך מקומי של חצילים, עגבניות וזיתים.

24

פסטה עם ריקוטה פרסקה, פרמז’ן גרנה פדנו, תרד ופקאנים

פסטה שנהנית מכל העולמות: קטיפתית ועשירה אבל לגמרי לא כבדה!

24

פסטה קפרזה

פסטה, מוצרלה וירקות זה כל מה שצריך וברגע הפכתם את הסלט הפופולרי למנת פסטה חמה, יפה ומהירת הכנה.

24

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה

עגבניות ושום צלויים, בשילוב מגע קטיפתי של מסקרפונה ועלי לזניה קרועים שנעטפים בכל הטוב הזה

18