ארטיק אננס ויוגורט

מתכון של נטלי לוין

מצרכים:
ל- 12 יחידות
500 מ”ל (1 בקבוק) משקה איירן 3%
100 גרם אבקת סוכר
250 גרם מחית אננס, מופשרת
1 כף רום או וויסקי (לא חובה)

לקישוט:
קוקוס קלוי  (לא חובה)

אופן ההכנה:
בקערה טורפים יחד יוגורט, אבקת סוכר, מחית אננס ורום לתערובת אחידה.
מוזגים את התערובת לתוך שקעי הארטיקים.
סוגרים ונועצים מקלות ארטיק.
מקפיאים למשך 4-5 שעות לפחות להתייצבות מוחלטת.
מחלצים מהתבנית ומגישים עם מעט קוקוס.

טיפים:
הארטיקים נשמרים עד חודש בכלי אטום במקפיא.
מחית אננס אפשר להשיג בחנויות המתמחות למוצרי אפייה וחומרי גלם.
אפשר להכין מחית אננס בבית: טוחנים אננס טרי בבלנדר, מסננים ומשתמשים בנוזל החלק.
אפשר להפחית או להוסיף אבקת סוכר לפי הטעם – מומלץ לטעום לפני ההקפאה.
אם לא אוהבים רום – אפשר להשמיט.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

קרטיב יוגורט עם וניל וענבים

מה שנקרא “ארטיק לילדים גדולים” – משקה יוגורט ארומטי, משובץ בענבים מתוקים ומנוקד בגרגרי וניל אמיתי.

14

גלידת מסקרפונה בהכנה ביתית

הטרנד החם של הקיץ: גלידת מסקרפונה!

0

גלידת יוגורט

גלידת יוגורט – כל כך פשוט וכל כך טעים

0

חיתוכיות גבינה ויוגורט

חיתוכיות גבינה ויוגורט – קינוח מושלם לימי הקיץ החמים

0

קינוח מסקרפונה קליל עם פירות

קינוח כוסות – קרם מסקרפונה קליל עם פירות קינוח מושלם לכל אי

0

מסקרפונה לימוני

קינוח כוסות – מסקרפונה לימוני

0

עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה קרמבל וקולי תותים

קינוח כוסות – עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה קרמבל וקולי תותים

0

כוסיות קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוק

קינוח כוסות- קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוק קדאיף, מסקרפונה ופיסטוק יש יותר טוב מזה?! 

0