ארטיק אננס ויוגורט

מתכון של נטלי לוין

מצרכים:
ל- 12 יחידות
500 מ”ל (1 בקבוק) משקה איירן 3%
100 גרם אבקת סוכר
250 גרם מחית אננס, מופשרת
1 כף רום או וויסקי (לא חובה)

לקישוט:
קוקוס קלוי  (לא חובה)

אופן ההכנה:
בקערה טורפים יחד יוגורט, אבקת סוכר, מחית אננס ורום לתערובת אחידה.
מוזגים את התערובת לתוך שקעי הארטיקים.
סוגרים ונועצים מקלות ארטיק.
מקפיאים למשך 4-5 שעות לפחות להתייצבות מוחלטת.
מחלצים מהתבנית ומגישים עם מעט קוקוס.

טיפים:
הארטיקים נשמרים עד חודש בכלי אטום במקפיא.
מחית אננס אפשר להשיג בחנויות המתמחות למוצרי אפייה וחומרי גלם.
אפשר להכין מחית אננס בבית: טוחנים אננס טרי בבלנדר, מסננים ומשתמשים בנוזל החלק.
אפשר להפחית או להוסיף אבקת סוכר לפי הטעם – מומלץ לטעום לפני ההקפאה.
אם לא אוהבים רום – אפשר להשמיט.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

קרטיב יוגורט עם וניל וענבים

מה שנקרא “ארטיק לילדים גדולים” – משקה יוגורט ארומטי, משובץ בענבים מתוקים ומנוקד בגרגרי וניל אמיתי.

14

לוקמאס

סופגניות גבינה רכות ונימוחות, שמגישים עם סירופ מי ורדים.

0

אפל-ביגנט

טבעות תפוחי עץ מטוגנות בבלילה ומוגשות עם קרם מסקרפונה וניל.

0

מקיצי

סופגניות קלילות בניחוח הדרים, שמגישים לשולחן עם מטבל גבינה-תפוז מתוק .

0

פטס דה נאן

פחזניות מטוגנות במילוי קרם מסקרפונה ושוקולד לבן וזיגוג שוקולד מריר.

0

בייבי רובי דונאטס

הסופגניות האהובות, בגזרת פטיט ובמעטה אלגנטי של קרם מסקרפונה-רובי ושבבי שוקולד מריר.

0

לוקומדס

סופגניות קטנות, טבולות בדבש ופיסטוק, מוגשות לשולחן עם מרכיב מלוח ומפתיע, כמו שהיוונים אוהבים:  פטה בדבש – כמו בטברנות של אתונה.

0

צ’ורוס

אצבעות בצק פריכות, מגולגלות בסוכר וקינמון ומוגשות עם מטבל מסקרפונה וריבת חלב. אפשר גם שוקולד או כל מטבל מתוק שאוהבים.

0