מקיצי

סופגניות קלילות בניחוח הדרים, שמגישים לשולחן עם מטבל גבינה-תפוז מתוק ואפשר גם עם ריבת תפוז או אבקת סוכר.

חומרים ל-30 סופגניות:
2  גביעי ריקוטה קלאסית 5%
2  ביצים
4  כפות סוכר
קליפה מגוררת מתפוז
1 1/2 כוסות (210 גרם) קמח
1  שקית אבקת אפייה
קורט מלח
שמן לטיגון עמוק

למטבל גבינה-תפוז:
1 גביע גבינת שמנת ניו יורק טבעי 30%
כ-1/3 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
4  כפות אבקת סוכר
קליפה מגוררת מחצי תפוז

אופן ההכנה:

  • מכינים את הבצק: מערבבים את הריקוטה עם הביצים, הסוכר וקליפת התפוז המגוררת לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים עם מרית גומי לקבלת בצק אחיד ודי דביק.
  • מקמחים משטח עבודה, מניחים עליו את הבצק ומרדדים לכדור (מתקבל בצק דביק, אל תוסיפו קמח, אלא אם אתם חייבים, כי זה יפגע במרקם).
  • מחממים שמן לטיגון עמוק.
  • בידיים משומנות יוצרים סופגניות עם חור בגודל הרצוי ומטגנים 3-2 דקות או עד להזהבה (מטגנים בכל פעם עד 4 סופגניות). מוציאים בכף מחוררת למסננת או על נייר סופג.
  • מכינים את מטבל הגבינה: מערבבים גבינת שמנת ניו יורק עם המיץ ויתר החומרים. אפשר להוסיף עוד מיץ עד לקבלת המרקם הרצוי ואבקת סוכר עד לקבלת דרגת המתיקות המתאימה לכם. שומרים במקרר.
  • מגישים עם מטבל גבינה-תפוז, ריבה או אבקת סוכר.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

גלידת מסקרפונה עם נוטלה ופררו רושה

איזה קינוח אתם אוהבים? קר או קפוא? וניל או שוקולד? קראנצ׳י או קרמי? למה לכם לבחור כשאפשר לקבל את כל אלה יחד, בקינוח אחד!

0

עוגת לזניה הפוכה בתוספת בטטה וקוואטרו פורמאג’י

מה קורה כשמפגישים בין רוטב הבשמל החדש והגאוני שלנו עם עלי לזניה ואינגליש קייק? פטנט של מנה שכיף להגיש ויותר כיף לאכול…

0

עוגת גבינה ב-5 דקות

עוגת גבינה במעט זמן עבודה אבל עם כמות עונג אינסופי. חמה או קרה- אתם בוחרים

0

כנאפה ריקוטה מרציפן

מלית ריקוטה, מוצרלה ומרציפן שימלא את הבית בניחוח שקדים מתקתק שלא תוכלו לעמוד בפניו

0

עוגת ביסקוויטים איטלקית

קלאסיקה ישראלית בלבוש איטלקי. את הגבינה הלבנה מחליפים בריקוטה מלטפת ומסקרפונה עשירה

0

שושני בצק עלים וגבינות

מאפה פריך שמניחים רותח במרכז השולחן ומזמינים את הסועדים לבחור לעצמם את שושנת הגבינה שהכי קורצת להם

0

עוגת זוקיני, גבינות וצנוברים

הכירו את עוגת הזוקיני, צנוברים וגבינות שלנו. מנה חדשה מרהיבה שיצרנו מהפשטידה הקלאסית

0

טארט גבינות ושומשום

טארט פריך וחמאתי, ממולא בשלל גבינות ותבלינים מקומיים, ומשובץ ביהלומי ריקוטה ושומשום

0