טוסט מוצרלה משודרג עם טוויסט ניו יורקי

העולם נחלק לשניים – טוסט לפני השדרוג ולאחר השדרוג.
הוסיפו לטוסט המוצרלה הקלאסי שכבה דקה של גבינת שמנת ניו יורק (במקום שכבת חמאה) ולא תאמינו איך עד עכשיו לא פינקתם את הילדים ככה.

רכיבים (לטוסט 1 חתוך ל- 4 ריבועים קטנים):

2 פרוסות לחם ריבועי שאוהבים (לבן/חיטה מלאה)
1 כפית גבינת שמנת NEW YORK טבעי/או עם זיתים או שום
שמיר/או NEW YORK במרקם שמנת 5%
2 פרוסות גבינת מוצרלה של גד
קלח תירס מבושל במים עם כפית מלח, חתוך לפרוסות

הכנה:

  1. מורחים שכבה דקה של גבינת השמנת שבחרתם על אחת הפרוסות ומעליה מניחים פרוסת מוצרלה ומעט מלח (אם רוצים) וסגורים בפרוסת הלחם השניה.
  2. מכניסים לטוסטר לחיץ ומחממים עד להמסת הגבינה וקבלת פסי השחמה.
  3. חותכים את הטוסט ל- 4 ריבועים קטנים ומשפדים על שיפודון בשילוב ירקות חתוכים.

*אני קרצתי את המלפפונים לפרחים בקורצן עוגיות קטן (את המסגרת שנותרת עם הקליפה מגישים לילדים בצד).

תוספת לארוחה:

פרוסות קלחי תירס מבושל

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

טוסט קוואטרו פורמאג’י של אייל שני

הפריכות הזהובה מחוץ, רכותו הפנימית של הלחם המתעורר לחיים, הגבינה הנמסה, הם כל מה שטוסט צריך. קבלו מאתנו את המתכון לטוסט המושלם.

24

כריך בריאות יצירתי בהרכבה עצמית (גבינה ומגוון ירקות)

הגיע הזמן ליצירתיות- “ערכת היצירה האכילה”- הערכה מכילה שלל ירקות טעימים, לחם וגבינה בשקית זילוף. הילדים ירכיבו בעצמם את הכריך, יזלפו משקית

8

מיני פנקייקס וניל – שוקולד צ’יפס ושיפודי פירות ל”יום מתוק”

מיני פנקייקס וניל בשילוב גבינת שמנת ניו יורק, המעניקה להם אווריריות עננית. הכי טעים להגיש אותם לצד גבינה “מתוקה” ולמרוח אותה על הפנקייק. ארוחת עשר שכי

0

רול חביתת זיתים עם גבינה וירקות

גרסה כזו של חביתה עוד לא ניסיתם. סוד הקסם הוא הוספת גבינת ניו יורק טבעית לבלילת החביתה, לקבלת רול חביתה עשיר, קרמי ומפנק, שכיף לטרוף בבית הספר.

0

מיני מאפינס גבינות וזיתים

מאפינס זיתים טעימים, קלילים ואווריריים עם מגוון גבינות מפנקות, שיהיה לילדים קשה במיוחד להפסיק לאכול אותם – אז תתכוננו, כי הם מתחסלים ברגע.

0

עוגת ריקוטה אפויה חגיגית

אם עדיין לא ניסיתם עוגת גבינה על בסיס ריקוטה, אתם צפויים להתאהב במרקם הקטיפתי והטעם המענג

0

שושני בצק עלים וגבינות

מאפה פריך שמניחים רותח במרכז השולחן ומזמינים את הסועדים לבחור לעצמם את שושנת הגבינה שהכי קורצת להם

0