חיתוכיות גבינה ויוגורט

מתכון של שרית נובק

המצרכים:

150 גרם פתי-בר
70 גרם חמאה מומסת
250 גרם גבינה לבנה 9%
כוס משקה איירן 3%
כוס שמנת להקצפה 38%
חצי כוס סוכר
חפיסה (80 גרם) פודינג וניל
אופציה: 1/3 כוס פטל קפוא

ההכנה:
טוחנים את הפתי בר לפירורים דקים. מערבבים עם חמאה מומסת ומהדקים לתחתית תבנית אינגליש קייק.
מכניסים לקירור.
מכניסים לקערת המיקסר שמנת, יוגורט, סוכר ופודינג וניל, ומקציפים לקרם יציב.
מערבבים פנימה גבינה.
מרסקים את הפטל הקפוא, עם מזלג.
מוציאים חצי כוס מהתערובת ומערבבים עם הפטל.
שופכים את התערובת הלבנה מעל התחתית ומיישרים.
שופכים מלמעלה את תערובת הפטל, מערבבים מעט למראה משוייש.
מכניסים לקירור ל-4 שעות לפחות (או למשך הלילה).

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

טרייפל אפרסקים מהיר וחגיגי

קינוח השכבות הבריטי הממכר, עם שכבות של עוגת לימון, קרם פטיסייר, א

0

מילפיי צרפתי

הקרמשניט האהובה, או בצרפתית “מילפיי” (אלף עלים), שכבות מתפצחות של בצק עלים וביניהן

0

פחזניות במינימום מאמץ

הצרפתים קוראים להן אקלר או פרופיטרול, אצלנו הן פשוט פחזניות, ממולאות קרם

0

עוגת קרפים בלי בעיה

קומות על קומות של קרפים דקיקים, עם שכבות קרם פטיסייר עשיר ביניהם,

0

כנאפה

כנאפה קוואטרו פורמאג’י – שדרוג מפתיע לקינוח המרגש. שערו

0

לוקמאס

סופגניות גבינה רכות ונימוחות, שמגישים עם סירופ מי ורדים.

0

אפל-ביגנט

טבעות תפוחי עץ מטוגנות בבלילה ומוגשות עם קרם מסקרפונה וניל.

0

מקיצי

סופגניות קלילות בניחוח הדרים, שמגישים לשולחן עם מטבל גבינה-תפוז מתוק .

0