חיתוכיות גבינה ויוגורט
מתכון של שרית נובק
המצרכים:
150 גרם פתי-בר
70 גרם חמאה מומסת
250 גרם גבינה לבנה 9%
כוס משקה איירן 3%
כוס שמנת להקצפה 38%
חצי כוס סוכר
חפיסה (80 גרם) פודינג וניל
אופציה: 1/3 כוס פטל קפוא
ההכנה:
טוחנים את הפתי בר לפירורים דקים. מערבבים עם חמאה מומסת ומהדקים לתחתית תבנית אינגליש קייק.
מכניסים לקירור.
מכניסים לקערת המיקסר שמנת, יוגורט, סוכר ופודינג וניל, ומקציפים לקרם יציב.
מערבבים פנימה גבינה.
מרסקים את הפטל הקפוא, עם מזלג.
מוציאים חצי כוס מהתערובת ומערבבים עם הפטל.
שופכים את התערובת הלבנה מעל התחתית ומיישרים.
שופכים מלמעלה את תערובת הפטל, מערבבים מעט למראה משוייש.
מכניסים לקירור ל-4 שעות לפחות (או למשך הלילה).
גלידת מסקרפונה עם נוטלה ופררו רושה
0
0
Comments are closed.