גלידת יוגורט
מתכון של עדי קלינגהופר
מצרכים:
500 גרם משקה איירן 3%
500 מ״ל שמנת מתוקה
100 גרם סוכר
250 גרם חלב מרוכז
אופן הכנה:
בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים שמנת מתוקה וסוכר עד קציפה עדינה ( לא קשה ולא רכה מידי).
מוסיפים לקציפה חלב מרוכז ומערבבים קלות רק עד איחוד.
מוסיפים לקציפה את היוגורט ומקפלים בעדינות עד איחוד החומרים.
בשלב זה אפשר להוסיף שוקולד צ׳יפס / פירות יער / אגוזים.
מעבירים את התערובת לכלי שטוח ומלבני , מקפיאים למשך הלילה.
הגלידה מוכנה כאשר היא קפואה.
אולי תרצו להכין גם
גלידת מסקרפונה עם נוטלה ופררו רושה
איזה קינוח אתם אוהבים? קר או קפוא? וניל או שוקולד? קראנצ׳י או קרמי? למה לכם לבחור כשאפשר לקבל את כל אלה יחד, בקינוח אחד!
10
מלית ריקוטה, מוצרלה ומרציפן שימלא את הבית בניחוח שקדים מתקתק שלא תוכלו לעמוד בפניו
0
Comments are closed.