גלידת מסקרפונה עם נוטלה ופררו רושה
איזה קינוח אתם אוהבים? קר או קפוא? וניל או שוקולד? קראנצ׳י או קרמי? למה לכם לבחור כשאפשר לקבל את כל אלה יחד, בקינוח אחד!
חומרים לתבנית אינגליש קייק, ל-6 מנות:
2 מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה 38%
1 גביע מסקרפונה
חצי מקל וניל או כפית תמצית וניל אמיתית (לא חובה)
1 פחית (400 גרם) חלב מרוכז
3 כפות נוטלה
8 כדורי פררו רושה קצוצים גס
50 גרם שבבי שוקולד
50 גרם אגוזי לוז קלויים קלות וקצוצים גס
אופן ההכנה
- מקציפים שמנת ומסקרפונה עם וניל במהירות גבוהה עד שמתקבל מרקם של קרם רך. חשוב לא להגיע לקציפה יציבה מדי.
- מוסיפים את החלב המרוכז ומערבלים קצרות, רק עד שהוא נבלע בתערובת.
- מוסיפים לתערובת נוטלה ופררו רושה, שוקולד ולוז מערבבים קלות ליצירת מראה שיש. מכסים ומעבירים להקפאה למשך 4-5 שעות.
אולי תרצו להכין גם