טרייפל לימון וקרם מסקרפונה
חומרים ל-6 קינוחים אישיים בנפח 120 מ”ל – חצי כוס:
להכנה:
60 מ”ל מיץ לימון
120 גרם סוכר
קרם מסקרפונה
100 גרם חמאה
2 ביצים
- מניחים בסיר מיץ לימון, חמאה ו- 60 גרם סוכר ומביאים לרתיחה
- בקערה טורפים ביצים ו-60 גרם סוכר
- עושים השוואת טמפרטורות: מעבירים 1/3 מהתערובת החמה לקערת הביצים ומערבבים ואז מחזירים את כל תערובת הביצים לסיר, דרך מסננת, וטורפים עד שהקרם מסמיך מעט. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות שעתיים במקרר.
- בינתיים מקציפים מיכל של קרם מסקרפונה לקרם יציב וטוחנים עוגיות חמאה לפירורים במעבד מזון.
- שמים בכל כלי הגשה כף גדולה של פירורי עוגיות ומעל מזלפים קרם מסקרפונה
- לאחר שקרם הלימון התייצב, בעזרת כף מחלקים את הקרם בין כלי ההגשה.
אולי תרצו להכין גם

טרייפל קרם מסקרפונה, פירות אדומים ושקדים
קינוח מרשים ורב שכבות, טעמים ומרקמים. במקור מכינים אותו משאריות של עוגת ספוג, פירות וג’לי. כאן הלכנו על גרסה חגיגית ומושקעת
18

מלית ריקוטה, מוצרלה ומרציפן שימלא את הבית בניחוח שקדים מתקתק שלא תוכלו לעמוד בפניו
0
Comments are closed.