טרייפל לימון ומסקרפונה

חומרים ל-6 קינוחים אישיים בנפח 120 מ”ל – חצי כוס:

להכנה:
60 מ”ל מיץ לימון
120 גרם סוכר
100 גרם חמאה
2 ביצים

  1. מניחים בסיר מיץ לימון, חמאה ו- 60 גרם סוכר ומביאים לרתיחה
  2. בקערה טורפים ביצים ו-60 גרם סוכר
  3. עושים השוואת טמפרטורות: מעבירים 1/3 מהתערובת החמה לקערת הביצים ומערבבים ואז מחזירים את כל תערובת הביצים לסיר, דרך מסננת, וטורפים עד שהקרם מסמיך מעט. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות שעתיים במקרר.
  4. בינתיים מקציפים מיכל של קרם מסקרפונה לקרם יציב וטוחנים עוגיות חמאה לפירורים במעבד מזון.
  5. שמים בכל כלי הגשה כף גדולה של פירורי עוגיות ומעל מזלפים קרם מסקרפונה
  6. לאחר שקרם הלימון התייצב, בעזרת כף מחלקים את הקרם בין כלי ההגשה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

טרייפל קרם מסקרפונה, פירות אדומים ושקדים

קינוח מרשים ורב שכבות, טעמים ומרקמים. במקור מכינים אותו משאריות של עוגת ספוג, פירות וג’לי. כאן הלכנו על גרסה חגיגית ומושקעת

18

טרייפל אפרסקים מהיר וחגיגי

קינוח השכבות הבריטי הממכר, עם שכבות של עוגת לימון, קרם פטיסייר, א

10

טורט מסקרפונה ודובדבנים

עוגת גבינה יפה וחגיגית, שמכינים בקלות וללא אפייה.

8

מילפיי צרפתי

הקרמשניט האהובה, או בצרפתית “מילפיי” (אלף עלים), שכבות מתפצחות של בצק עלים וביניהן

0

פחזניות במינימום מאמץ

הצרפתים קוראים להן אקלר או פרופיטרול, אצלנו הן פשוט פחזניות, ממולאות קרם

0

עוגת קרפים בלי בעיה

קומות על קומות של קרפים דקיקים, עם שכבות קרם פטיסייר עשיר ביניהם,

0

לוקמאס

סופגניות גבינה רכות ונימוחות, שמגישים עם סירופ מי ורדים.

0

אפל-ביגנט

טבעות תפוחי עץ מטוגנות בבלילה ומוגשות עם קרם מסקרפונה וניל.

0