טרייפל לימון ומסקרפונה

חומרים ל-6 קינוחים אישיים בנפח 120 מ”ל – חצי כוס:

להכנה:
60 מ”ל מיץ לימון
120 גרם סוכר
100 גרם חמאה
2 ביצים

  1. מניחים בסיר מיץ לימון, חמאה ו- 60 גרם סוכר ומביאים לרתיחה
  2. בקערה טורפים ביצים ו-60 גרם סוכר
  3. עושים השוואת טמפרטורות: מעבירים 1/3 מהתערובת החמה לקערת הביצים ומערבבים ואז מחזירים את כל תערובת הביצים לסיר, דרך מסננת, וטורפים עד שהקרם מסמיך מעט. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות שעתיים במקרר.
  4. בינתיים מקציפים מיכל של קרם מסקרפונה לקרם יציב וטוחנים עוגיות חמאה לפירורים במעבד מזון.
  5. שמים בכל כלי הגשה כף גדולה של פירורי עוגיות ומעל מזלפים קרם מסקרפונה
  6. לאחר שקרם הלימון התייצב, בעזרת כף מחלקים את הקרם בין כלי ההגשה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

טרייפל קרם מסקרפונה, פירות אדומים ושקדים

קינוח מרשים ורב שכבות, טעמים ומרקמים. במקור מכינים אותו משאריות של עוגת ספוג, פירות וג’לי. כאן הלכנו על גרסה חגיגית ומושקעת

18

טורט מסקרפונה ודובדבנים

עוגת גבינה יפה וחגיגית, שמכינים בקלות וללא אפייה.

8

לוקמאס

סופגניות גבינה רכות ונימוחות, שמגישים עם סירופ מי ורדים.

0

אפל-ביגנט

טבעות תפוחי עץ מטוגנות בבלילה ומוגשות עם קרם מסקרפונה וניל.

0

מקיצי

סופגניות קלילות בניחוח הדרים, שמגישים לשולחן עם מטבל גבינה-תפוז מתוק .

0

פטס דה נאן

פחזניות מטוגנות במילוי קרם מסקרפונה ושוקולד לבן וזיגוג שוקולד מריר.

0

בייבי רובי דונאטס

הסופגניות האהובות, בגזרת פטיט ובמעטה אלגנטי של קרם מסקרפונה-רובי ושבבי שוקולד מריר.

0

לוקומדס

סופגניות קטנות, טבולות בדבש ופיסטוק, מוגשות לשולחן עם מרכיב מלוח ומפתיע, כמו שהיוונים אוהבים:  פטה בדבש – כמו בטברנות של אתונה.

0