כוסיות קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוק

מתכון של עדי כהן

קדאיף, מסקרפונה ופיסטוק יש יותר טוב מזה?!

לתחתית:
200 גר׳ קדאיף
50 גר׳ חמאה מומסת
2-3 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה:
מפשירים את שערות הקדאיף, שמים אותם בקערה עם החמאה המומסת ואבקת הסוכר ומערבבים עד איחוד.
מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 150 מעלות 15-20 דקות עד שהקדאיף מזהיב. מצננים.

קרם המסקרפונה:
1 מיכל קרם מסקרפונה 38%

אופן הכנה:
מקציפים 2-3 דקות עד לקבלת קרם יציב.

הרכבת המנה:
מניחים בתחתית הצנצנת/הכוס שערות קדאיף.
מזלפים בעזרת שק זילוף קרם מסקרפונה.
מקשטים בפיסטוקים קצוצים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

מוס קפה מסקרפונה חצי קפוא

מתכון של ניקי ב. גלידה קיצית ונעימה עם טעמים מורכבים ומיוחדים

8

אייס קפה

אייס קפה קליל ומרענן בתוספת קרם מסקרפונה שמשדרג כל לגימה.

0

ארטיק שוקולד

ארטיק שכבות שוקולד מפנק עם קרם מסקרפונה עשיר שמתפרץ בין ביס לביס.

0

קוקילידה

קרם מסקרפונה ומנגו מרעננים במיוחד שמשדרגים את הקוקלידה שכולם אוהבים

0

טרייפל אפרסקים מהיר וחגיגי

קינוח השכבות הבריטי הממכר, עם שכבות של עוגת לימון, קרם פטיסייר, א

0

מילפיי צרפתי

הקרמשניט האהובה, או בצרפתית “מילפיי” (אלף עלים), שכבות מתפצחות של בצק עלים וביניהן

0

פחזניות במינימום מאמץ

הצרפתים קוראים להן אקלר או פרופיטרול, אצלנו הן פשוט פחזניות, ממולאות קרם

0

עוגת קרפים בלי בעיה

קומות על קומות של קרפים דקיקים, עם שכבות קרם פטיסייר עשיר ביניהם,

0