כוסיות קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוק
מתכון של עדי כהן
קדאיף, מסקרפונה ופיסטוק יש יותר טוב מזה?!
לתחתית:
200 גר׳ קדאיף
50 גר׳ חמאה מומסת
2-3 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה:
מפשירים את שערות הקדאיף, שמים אותם בקערה עם החמאה המומסת ואבקת הסוכר ומערבבים עד איחוד.
מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 150 מעלות 15-20 דקות עד שהקדאיף מזהיב. מצננים.
קרם המסקרפונה:
1 מיכל קרם מסקרפונה 38%
אופן הכנה:
מקציפים 2-3 דקות עד לקבלת קרם יציב.
הרכבת המנה:
מניחים בתחתית הצנצנת/הכוס שערות קדאיף.
מזלפים בעזרת שק זילוף קרם מסקרפונה.
מקשטים בפיסטוקים קצוצים.
אולי תרצו להכין גם

מלית ריקוטה, מוצרלה ומרציפן שימלא את הבית בניחוח שקדים מתקתק שלא תוכלו לעמוד בפניו
0
Comments are closed.