קוקילידה

מתכון של אור בן אוליאל

מצרכים:

שרוול עוגיות אוראו (16 עוגיות)

1 גביע קרם מסקרפונה

2 כוסות קוביות מנגו קפוא

אופן ההכנה:

למעבד מזון מכניסים את העוגיות ו-3 כפות מסקרפונה ומפעילים על מהירות בינונית עד קבלת בצק אחיד.

בתוך תבניות סיליקון (דיסקיות) דוחסים בצק בצורה אחידה ואופים 15 דקות על 180 מעלות.

להכנת הגלידה:

במעבד מזון  מעבדים יחד מנגו ואת שאר קרם המסקרפונה עד קבלת מרקם סמיך של גלידה

מעבירים לתבניות סיליקון (דיסקיות) ולהקפאהעד התייצבות.

מרכיבים את הקוקילידה מניחים כל דיסקית גלידה בין 2 עוגיות.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

גלידת מסקרפונה עם נוטלה ופררו רושה

איזה קינוח אתם אוהבים? קר או קפוא? וניל או שוקולד? קראנצ׳י או קרמי? למה לכם לבחור כשאפשר לקבל את כל אלה יחד, בקינוח אחד!

0

אייס קפה

אייס קפה קליל ומרענן בתוספת קרם מסקרפונה שמשדרג כל לגימה.

0

ארטיק שוקולד

ארטיק שכבות שוקולד מפנק עם קרם מסקרפונה עשיר שמתפרץ בין ביס לביס.

0

פודינג בננה פטל

קינוח מרשים וקליל לאירוח, בשילוב של קרם פטיסייר מפנק פירות רעננים

0

אפל-ביגנט

טבעות תפוחי עץ מטוגנות בבלילה ומוגשות עם קרם מסקרפונה וניל.

0

קינוח מסקרפונה קליל עם פירות

קינוח כוסות – קרם מסקרפונה קליל עם פירות קינוח מושלם לכל אי

0