אפל-ביגנט

טבעות תפוחי עץ מטוגנות בבלילה ומוגשות עם קרם מסקרפונה וניל.

זמן הכנה: 25 דקות
רמת קושי: קל

חומרים ל-15-18 טבעות:
3  תפוחי עץ
1/3-1/4  כוס סוכר
1/2  כפית קינמון
קליפת לימון או תפוז מגוררת
1 כוס (140 גרם) קמח
1/2  כפית סודה לשתייה
1  ביצה
3/4 כוס (180 מ”ל) חלב
שמן לטיגון עמוק

להגשה:
אבקת סוכר
1  גביע קרם מסקרפונה
1/2  כפית קינמון

אופן ההכנה:

  • מקלפים את התפוחים, פורסים לרוחב בעובי ס״מ ומוציאים את הליבה.
  • מערבבים את הסוכר עם הקינמון ומעט מקליפת ההדרים ומפזרים על פרוסות התפוח. משהים בצד כ-20 דקות להתרככות.
  • מערבבים בקערה את הקמח עם הסודה לשתייה, יתרת קליפת ההדרים, הביצה והחלב לבלילה אחידה. (הבלילה צריכה להיות במרקם של טחינה. אם צריך, מוסיפים עוד חלב לדילול).
  • מחממים שמן לטיגון עמוק.
  • טובלים את פרוסות התפוח בבלילה, מנערים עודפי בלילה ומעבירים לשמן החם. מטגנים 3-2 דקות עד להזהבה.
  • מפזרים מעל האפל-ביגנט אבקת סוכר ומגישים עם קרם מסקרפונה מתובל בקינמון.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

אייס קפה

אייס קפה קליל ומרענן בתוספת קרם מסקרפונה שמשדרג כל לגימה.

0

ארטיק שוקולד

ארטיק שכבות שוקולד מפנק עם קרם מסקרפונה עשיר שמתפרץ בין ביס לביס.

0

קוקילידה

קרם מסקרפונה ומנגו מרעננים במיוחד שמשדרגים את הקוקלידה שכולם אוהבים

0

טרייפל אפרסקים מהיר וחגיגי

קינוח השכבות הבריטי הממכר, עם שכבות של עוגת לימון, קרם פטיסייר, א

0

מילפיי צרפתי

הקרמשניט האהובה, או בצרפתית “מילפיי” (אלף עלים), שכבות מתפצחות של בצק עלים וביניהן

0

פחזניות במינימום מאמץ

הצרפתים קוראים להן אקלר או פרופיטרול, אצלנו הן פשוט פחזניות, ממולאות קרם

0

עוגת קרפים בלי בעיה

קומות על קומות של קרפים דקיקים, עם שכבות קרם פטיסייר עשיר ביניהם,

0

לוקמאס

סופגניות גבינה רכות ונימוחות, שמגישים עם סירופ מי ורדים.

0