צילום וסגנון: נטע ליבנה ועדי קראוס
גלידת וניל עם פירות קיץ
– מתכון של רותם ליברזון –
מצרכים:
מיכל שמנת מתוקה
מיכל מסקרפונה 40% 250 גרם
חצי כוס חלב מרוכז
300 גרם פטל טרי / או אוכמניות / או מנגו / או כל פרי קייצי שרוצים
4 כפות מיץ לימון
רבע כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה
בקערה עמוקה מוסיפים לפרי הטרי לימון וסוכר ומערבבים היטב. מניחים בצד לנוח לרבע שעה.
בינתיים במעבד מזון מקציפים את גבינת המסקרפונה, מוסיפים את השמנת והחלב המרוכז וממשיכים להקציף עד שהתערובת יציבה. מוסיפים את הפרי הטרי ומערבבים בעדינות עם לקקן.
שופכים לתבנית מרופדת בנייר אפיה או מסיליקון וסוגרים היטב בניילון נצמד. מכניסים ללילה לפריזר ומתענגים למחרת עם גלידה ביתית קיצית
גלידת מסקרפונה עם נוטלה ופררו רושה
10
0
0
0
Comments are closed.