צילום וסגנון: נטע ליבנה ועדי קראוס

גלידת וניל עם פירות קיץ

– מתכון של רותם ליברזון –

מצרכים:

מיכל שמנת מתוקה
מיכל מסקרפונה 250 גרם
חצי כוס חלב מרוכז
300 גרם פטל טרי / או אוכמניות / או מנגו / או כל פרי קייצי שרוצים
4 כפות מיץ לימון
רבע כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה

בקערה עמוקה מוסיפים לפרי הטרי לימון וסוכר ומערבבים היטב. מניחים בצד לנוח לרבע שעה.
בינתיים במעבד מזון מקציפים את גבינת המסקרפונה, מוסיפים את השמנת והחלב המרוכז וממשיכים להקציף עד שהתערובת יציבה. מוסיפים את הפרי הטרי ומערבבים בעדינות עם לקקן.
שופכים לתבנית מרופדת בנייר אפיה או מסיליקון וסוגרים היטב בניילון נצמד. מכניסים ללילה לפריזר ומתענגים למחרת עם גלידה ביתית קיצית

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

כיפות ״גלידת״ פטל אישיות

מתכון של אלון שבו. הקינוח הקיצי המושלם שירשים כל אורח!

18

גלידת מסקרפונה בהכנה ביתית

הטרנד החם של הקיץ: גלידת מסקרפונה!

16

גלידת יוגורט

גלידת יוגורט – כל כך פשוט וכל כך טעים

16

עוגת גבינה ושוקולד לבן מפורקת

המרכיבים שואבים את ההשראה מעוגת גבינה פירורים קלאסית. אלא שכאן הפירורים עשויים מעוגיות שוקולד מריר, שיוצרים ניגוד מקסים עם קרם הגבינה המתוק. ההגשה שוב

14

עוגת גלידה טירמיסו

מתכון של נטלי לוין מעוגיונט. עוגת גלידה עם ארומה מקסימה של קפה וקקאו

8

לוקמאס

סופגניות גבינה רכות ונימוחות, שמגישים עם סירופ מי ורדים.

0

אפל-ביגנט

טבעות תפוחי עץ מטוגנות בבלילה ומוגשות עם קרם מסקרפונה וניל.

0

מקיצי

סופגניות קלילות בניחוח הדרים, שמגישים לשולחן עם מטבל גבינה-תפוז מתוק .

0