צילום וסגנון: נטע ליבנה ועדי קראוס

גלידת וניל עם פירות קיץ

– מתכון של רותם ליברזון –

מצרכים:

מיכל שמנת מתוקה
מיכל מסקרפונה 40% 250 גרם
חצי כוס חלב מרוכז
300 גרם פטל טרי / או אוכמניות / או מנגו / או כל פרי קייצי שרוצים
4 כפות מיץ לימון
רבע כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה

בקערה עמוקה מוסיפים לפרי הטרי לימון וסוכר ומערבבים היטב. מניחים בצד לנוח לרבע שעה.
בינתיים במעבד מזון מקציפים את גבינת המסקרפונה, מוסיפים את השמנת והחלב המרוכז וממשיכים להקציף עד שהתערובת יציבה. מוסיפים את הפרי הטרי ומערבבים בעדינות עם לקקן.
שופכים לתבנית מרופדת בנייר אפיה או מסיליקון וסוגרים היטב בניילון נצמד. מכניסים ללילה לפריזר ומתענגים למחרת עם גלידה ביתית קיצית

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

כיפות ״גלידת״ פטל אישיות

מתכון של אלון שבו. הקינוח הקיצי המושלם שירשים כל אורח!

18

גלידת מסקרפונה בהכנה ביתית

הטרנד החם של הקיץ: גלידת מסקרפונה!

16

גלידת יוגורט

גלידת יוגורט – כל כך פשוט וכל כך טעים

16

גלידת מסקרפונה עם נוטלה ופררו רושה

איזה קינוח אתם אוהבים? קר או קפוא? וניל או שוקולד? קראנצ׳י או קרמי? למה לכם לבחור כשאפשר לקבל את כל אלה יחד, בקינוח אחד!

10

עוגת גלידה טירמיסו

מתכון של נטלי לוין מעוגיונט. עוגת גלידה עם ארומה מקסימה של קפה וקקאו

8

כנאפה ריקוטה מרציפן

מלית ריקוטה, מוצרלה ומרציפן שימלא את הבית בניחוח שקדים מתקתק שלא תוכלו לעמוד בפניו

0

עוגת ריקוטה אפויה חגיגית

אם עדיין לא ניסיתם עוגת גבינה על בסיס ריקוטה, אתם צפויים להתאהב במרקם הקטיפתי והטעם המענג

0

עוגת ביסקוויטים איטלקית

קלאסיקה ישראלית בלבוש איטלקי. את הגבינה הלבנה מחליפים בריקוטה מלטפת ומסקרפונה עשירה

0