טרמיסו
חומרים ל-6 קינוחים אישיים בנפח 120 מ”ל – חצי כוס:
להכנה:
1 מיכל קרם מסקרפונה
2 כפות קפה נמס
12 יחידות בישקוטים חצויות ל-2
¼ כוס ליקר קפה/ אמרטו
להגשה:
אבקת קקאו
- מקציפים מיכל של קרם מסקרפונה לקצפת רכה, מוציאים חצי מכמות הקרם ושומרים בצד.
- לקרם שנשאר במיקסר מוסיפים 1 כף אבקת קפה נמס מהול ב-2 כפות מים פושרים, ומקציפים לקבלת תערובת קפה.
- לסירופ: מערבבים 1 כף קפה נמס עם 1 כוס מים וליקר.
- מרכיבים: טובלים 2 חצאי בישקוטי בסירופ ומניחים בתחתית של כלי ההגשה. יוצקים מעל 2 כפות קרם קפה, טובלים עוד שני חצאי בישקוטי בסירופ ומניחים על הקרם קפה. מוסיפים שתי כפות מהקרם וניל.
- מפזרים מעט אבקת קקאו.
אולי תרצו להכין גם

מלית ריקוטה, מוצרלה ומרציפן שימלא את הבית בניחוח שקדים מתקתק שלא תוכלו לעמוד בפניו
0
Comments are closed.