טרמיסו

חומרים ל-6 קינוחים אישיים בנפח 120 מ"ל – חצי כוס:

להכנה:
1 מיכל קרם מסקרפונה
2 כפות קפה נמס
12 יחידות בישקוטים חצויות ל-2
¼ כוס ליקר קפה/ אמרטו

להגשה:
אבקת קקאו

  1. מקציפים מיכל של קרם מסקרפונה לקצפת רכה, מוציאים חצי מכמות הקרם ושומרים בצד.
  2. לקרם שנשאר במיקסר מוסיפים 1 כף אבקת קפה נמס מהול ב-2 כפות מים פושרים, ומקציפים לקבלת תערובת קפה.
  3. לסירופ: מערבבים 1 כף קפה נמס עם 1 כוס מים וליקר.
  4. מרכיבים: טובלים 2 חצאי בישקוטי בסירופ ומניחים בתחתית של כלי ההגשה. יוצקים מעל 2 כפות קרם קפה, טובלים עוד שני חצאי בישקוטי בסירופ ומניחים על הקרם קפה. מוסיפים שתי כפות מהקרם וניל.
  5. מפזרים מעט אבקת קקאו.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

גלידת מסקרפונה בהכנה ביתית

הטרנד החם של הקיץ: גלידת מסקרפונה!

0

גלידת יוגורט

גלידת יוגורט – כל כך פשוט וכל כך טעים

0

ארטיק אננס ויוגורט

קליל, רענן ומושלם לקיץ – ארטיק ביתי שמכינים בקלי קלות עם יוגורט ואננס בניחוח עדין של רום. ביס אחד ואתם באיים הקאריביים!

0

חיתוכיות גבינה ויוגורט

חיתוכיות גבינה ויוגורט – קינוח מושלם לימי הקיץ החמים

0

קינוח מסקרפונה קליל עם פירות

קינוח כוסות – קרם מסקרפונה קליל עם פי

0

מסקרפונה לימוני

קינוח כוסות – מסקרפונה לימוני

0

עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה קרמבל וקולי תותים

קינוח כוסות – עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה

0

כוסיות קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוק

קינוח כוסות- קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוק קדאיף, מסקרפונה ופיסטוק יש יותר טוב מזה?! 

0