קינוח מסקרפונה קליל עם פירות
מתכון של אינס שילת ינאי
מצרכים:
1 גביע קרם מסקרפונה 38%
250 גרם פירות חתוכים לקוביות קטנות ( פירות יער\ פירות העונה)
לרוטב הקולי:
150גרם פירות יער קפואים
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
1/4 כפית מחית וניל או תמצית וניל
אופן ההכנה:
מבשלים יחד את מרכיבי רוטב הקולי תוך כדי ערבוב כ- 6 דקות.
לאחר מכן טוחנים בעזרת בלנדר מוט ומסננים בעזרת מסננת דקת את הרוטב משאריות הפירות.
מעבירים את הרוטב לקלחת ומבשלים שום על להבה נמוכה עד שהרוטב מסמיך מעט ומצטמצם- מצננים לפני הגשה.
הרכבת המנה:
בכל כוס הגשה מסדרים פירות טריים ומעל קרם מסקרפונה.
מעל קרם המסקרפונה מניחים מרוטב הקולי.
* טיפ- ניתן לפורר ( פירורים גסים) 100 גרם עוגיות חמאה מעל רוטב הקולי , ליציר קינוח עם מרקמים שונים.
קינוח שכבות בראוניז קרם מסקרפונה
24
גלידת מסקרפונה עם נוטלה ופררו רושה
14
עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה קרמבל וקולי תותים
14
קרם מסקרפונה, טורט וניל ורוטב קרמל
14
Comments are closed.