צילום וסגנון: שני הלוי

מוס קפה מסקרפונה חצי קפוא

– מתכון של ניקי ב (אורטל בזק) –

חומרים ל-13 כוסיות של 60 מ"ל:

מרכיבים:
250 ג' מסקרפונה 40% של גד
375 מ"ל שמנת מתוקה (כוס וחצי)
100 ג' שמנת חמוצה (גביע קטן)
160 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס פחות כף)
כפית תמצית וניל
כפית אבקת נס קפה

אופן ההכנה

  1. להוציא מהמקרר את המסקרפונה 15 דק' לפני ההכנה
  2. לרכך את המסקרפונה במיקסר כמה שניות
  3. להוסיף את הסוכר להקציף עם וו הבלון כדקה
  4. להוסיף שמנת חמוצה ותמצית וניל ולהקציף עוד שתי דקות במהירות בינונית
  5. להוסיף שמנת מתוקה ואבקת נס קפה ולהקציף עד קבלת מוס יציב (רך)
  6. למלא את שקית הזילוף ולמלא את הכוסיות, מומלץ להקפיא את המוס ולהגיש חצי קפוא רך בימים חמים. אפשרות נוספת לקרר כמה שעות במקרר

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

סמיפרדו טירמיסו

מפגש פסגה של שתי קלאסיקות איטלקיות מתוקות מפיק קינוח קפוא עשיר ויפה.

14

קסטה מסקרפונה

מתכון של עדי קלינגהופר. גרסה ביתית לקינוח הילדות שכולנו אוהבים

8

מקפא בראוניז מסקרפונה פטל

מתכון של מיס פטל. השילוב המושלם של שוקולד מושחת, גלידה ופירות קיץ

8

כיפות ״גלידת״ פטל אישיות

מתכון של אלון שבו. הקינוח הקיצי המושלם שירשים כל אורח!

8

עוגת יוגורט ואוכמניות

על שולחן המתוקים נוטף הגבינות והשמנת, העוגה הזאת מציעה משהו קצת אחר. שילוב היוגורט בבצק חוסך קלוריות ומוסיף תו חמצמץ; קמח הכוס

8

עוגת גבינה ושוקולד לבן מפורקת

המרכיבים שואבים את ההשראה מעוגת גבינה פירורים קלאסית. אלא שכאן הפירורים עשויים מעוגיות שוקולד מריר, שיוצרים ניגוד מקסים עם קרם

8

עוגת גבינה קרה עם אוכמניות

עוגת גבינה בלוק קיצי ומרשים בלי להדליק תנור ובלי להשקיע שעות במטבח.

8

קרואסוני מלוואח ממולאים בגבינה מתוקה

הפכנו את המלאווח לקרואסון זריז ומילאנו אותו בקרם אוורירי ולימוני המבוסס על גבינת שמנת

8