צילום וסגנון: שני הלוי

מוס קפה מסקרפונה חצי קפוא

– מתכון של ניקי ב (אורטל בזק) –

חומרים ל-13 כוסיות של 60 מ”ל:

מרכיבים:
250 ג’ מסקרפונה 40% של גד
375 מ”ל שמנת מתוקה (כוס וחצי)
100 ג’ שמנת חמוצה (גביע קטן)
160 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס פחות כף)
כפית תמצית וניל
כפית אבקת נס קפה

אופן ההכנה

  1. להוציא מהמקרר את המסקרפונה 15 דק’ לפני ההכנה
  2. לרכך את המסקרפונה במיקסר כמה שניות
  3. להוסיף את הסוכר להקציף עם וו הבלון כדקה
  4. להוסיף שמנת חמוצה ותמצית וניל ולהקציף עוד שתי דקות במהירות בינונית
  5. להוסיף שמנת מתוקה ואבקת נס קפה ולהקציף עד קבלת מוס יציב (רך)
  6. למלא את שקית הזילוף ולמלא את הכוסיות, מומלץ להקפיא את המוס ולהגיש חצי קפוא רך בימים חמים. אפשרות נוספת לקרר כמה שעות במקרר

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

מוס שוקולד ומסקרפונה

בזכות המסקרפונה מתקבל מוס מושלם, בעל מרקם יציב במיוחד וטעם חלבי מענג.

24

קרם לאבנה ושוקולד לבן עם פצפוצי שומשום ופירות קיץ

החיבור בין הלאבנה החמצמצה לשוקולד הלבן מפיק קרם עשיר ועם זאת קליל, שהולך יופי עם פירות קיץ. פצפוצי שומשום מוסיפים מתיקות פריכה, אך אם רוצים לפשט את הה

14

עוגת גבינה מנומרת

החיבור בין הלאבנה החמצמצה לשוקולד הלבן מפיק קרם עשיר ועם זאת קליל, שהולך יופי עם פירות קיץ. פצפוצי שומשום מוסיפים מתיקות פריכה, אך אם רוצים לפשט את הה

14

עוגת יוגורט ואוכמניות

על שולחן המתוקים נוטף הגבינות והשמנת, העוגה הזאת מציעה משהו קצת אחר. שילוב היוגורט בבצק חוסך קלוריות ומוסיף תו חמצמץ; קמח הכוסמין מעדן את מרקם הבצק וא

14

עוגת גבינה פירורים

עוגת הגבינה הקרה היא קינוח אהוב לאורך כל השנה לא רק בשבועות. מוסיפים למלית

14

פנקייקס נוטלה וריקוטה פרסקה

קינוח פשוט, קל ומהיר הכנה, שמסתמך על השילוב המנצח של גבינה ושוקולד ומוסיף לחגיגה גם תותים וקצפת

14

פוקאצ’ה טרטופו

הפקורינו נותנת טעם חזק, המסקרפונה מוסיפה עדינות קרמית והמוצרלה מחברת את שני הניגודים הללו לחוויה איטלקית מלאה

14

בלונדיז גבינת שמנת

הגרסה הבהירה והלא-פחות מוצלחת של הבראוניז הידועים. כאן עם גבינת שמנת ניו יורק, שמוסיפה להם עסיסיות נהדרת.

14