עוגת גבינה אישית

חומרים ל-6 קינוחים אישיים בנפח 120 מ"ל – חצי כוס:

להכנה:
1 מיכל קרם מסקרפונה
100 גרם עוגיות חמאה
סלסלת תותים/ ריבת תותים מוכנה

  1. מרסקים תותים במעבד מזון
  2. מניחים בתחתית של כל כוס הגשה כף תותים מרוסקים/ ריבה מוכנה
  3. מקפיאים 10 דקות
  4. בינתיים מקציפים מיכל של קרם מסקרפונה לקרם יציב וטוחנים עוגיות חמאה לפירורים במעבד מזון
  5. מזלפים מעל התותים שיכבה של קרם מסקרפונה ומסיימים בפירורי העוגיות.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

קסטה סיציליאנה

עוגת שכבות עם מלית ריקוטה, מצופה שכבת מרציפן (לרוב ירוק) ופירות מסוכרים. הקונדיטורית נופר צור הפכה אותה לעוגה אישית המוגשת בת

14

גלידת וניל עם פירות קיץ

מתכון של רותם ליברזון. גלידת וניל קלילה ופירותית, מושלמת לקיץ

0

קסטה מסקרפונה

מתכון של עדי קלינגהופר. גרסה ביתית לקינוח הילדות שכולנו אוהבים

0

מקפא בראוניז מסקרפונה פטל

מתכון של מיס פטל. השילוב המושלם של שוקולד מושחת, גלידה ופירות קיץ

0

כיפות ״גלידת״ פטל אישיות

מתכון של אלון שבו. הקינוח הקיצי המושלם שירשים כל אורח!

0

עוגת גלידה טירמיסו

מתכון של נטלי לוין מעוגיונט. עוגת גלידה עם ארומה מקסימה של קפה וקקאו

0

מוס קפה מסקרפונה חצי קפוא

מתכון של ניקי ב. גלידה קיצית ונעימה עם טעמים מורכבים ומיוחדים

0

טרייפל לימון ומסקרפונה

בעולם קוראים לסוג כזה של עוגות naked cakes, משום שהקצפת מצפה את הדפנות בשכבה דקה כך שאפשר לראות דרכה את הבצק. סוד קטן: גם אם ל

0