קינוח שכבות בראוניז קרם מסקרפונה
מתכון של שרית נובק
כשיש מסקרפונה, יש קינוח!
לבראוניז:
200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
4 ביצים
1/2 כפית מלח
3/4 כוס סוכר לבן
3/4 כוס סוכר חום
כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח
2 כפות ברנדי
2 כפות קקאו
לקרם מסקרפונה:
250 גרם קרם מסקרפונה 38%
לקישוט:
פניני שוקולד
ההכנה:
מכינים את הבראוניז:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
ממיסים שוקולד וחמאה. מערבבים לתערובת חלקה.
טורפים ביצים בקערה. מוסיפים מלח, סוכר לבן, סוכר חום ווניל.
מוסיפים את הרום ומערבבים.
מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים עם מרית בתנועות קיפול.
מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים.
שופכים את התערובת לתבנית בגודל כ- 22X30 ס”מ, מיישרים ומכניסים לתנור.
אופים כ-25 דקות עד שהבראוניז מקבלים קרום ונסדקים מעט בקצוות.
מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות.
חותכים לקוביות קטנות
מכינים את הקרם:
מקציפים את המסקרפונה לקרם יציב.
מרכיבים את המנה:
חותכים את הבראוניז לקוביות קטנות בגודל 2X2 ס”מ.
מכניסים לספל קוביות בראוניז עד לשליש הגובה.
מזלפים מעל הבראוניז מהקרם.
מקשטים מלמעלה בפניני שוקולד

עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה קרמבל וקולי תותים
14

קרם מסקרפונה, טורט וניל ורוטב קרמל
14
Comments are closed.