גלידת מסקרפונה בהכנה ביתית
– מתכון של אורלי פלאי-ברונשטיין –
תשכחו ממכונות גלידה מסורבלות, יש לנו בשבילכם מתכון ב- 15 דקות הכנה.
כל מה שאתם צריכים זה גבינת מסקרפונה עשירה
וקיבלתם גלידה קטיפתית מושלמת שאפשר להוסיף לה
כל טוויסט מרענן שתרצו – פרי או שוקולד, זה כבר תלוי בכם
מצרכים:
1 גבינת מסקרפונה 40%
1 שמנת מתוקה
250 גרם חלב מרוכז
כפית משחת וניל
אופן הכנה:
מקציפים את גבינת המסקרפונה.
מוסיפים את השמנת, משחת וניל והחלב המרוכז וממשיכים להקציף עד שהתערובת יציבה.
שופכים לתבנית מרופדת בנייר אפייה או מסיליקון וסוגרים היטב בניילון נצמד.
מכניסים למקפיא ל-4 שעות לפחות.
*אפשר ורצוי להוסיף תוספות לטעמכם
גלידת מסקרפונה עם נוטלה ופררו רושה
10
0
0
0
Comments are closed.