פבלובה מפורקת

חומרים ל-6 קינוחים אישיים בנפח 120 מ”ל – חצי כוס:

להכנה:
1 מיכל קרם מסקרפונה
100 גרם מרנגים מוכנים
סלסלת תותים/ פירות יער טריים

  1. מקציפים קרם מסקרפונה לקרם יציב.
  2. מחלקים את הקרם בין כלי ההגשה, מוסיפים שברי מרנג (אין צורך לטחון, מפוררים ביד) ומקשטים בתותים חתוכים או פירות יער טריים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

פבלובה כפרית

הפבלובה הזו מורכבת ממרנג של קציפת מסקרפונה תפוזית ופילטים של תפוזים טריים

16

אייס קפה

אייס קפה קליל ומרענן בתוספת קרם מסקרפונה שמשדרג כל לגימה.

0

ארטיק שוקולד

ארטיק שכבות שוקולד מפנק עם קרם מסקרפונה עשיר שמתפרץ בין ביס לביס.

0

קוקילידה

קרם מסקרפונה ומנגו מרעננים במיוחד שמשדרגים את הקוקלידה שכולם אוהבים

0

טרייפל אפרסקים מהיר וחגיגי

קינוח השכבות הבריטי הממכר, עם שכבות של עוגת לימון, קרם פטיסייר, א

0

מילפיי צרפתי

הקרמשניט האהובה, או בצרפתית “מילפיי” (אלף עלים), שכבות מתפצחות של בצק עלים וביניהן

0

פחזניות במינימום מאמץ

הצרפתים קוראים להן אקלר או פרופיטרול, אצלנו הן פשוט פחזניות, ממולאות קרם

0

עוגת קרפים בלי בעיה

קומות על קומות של קרפים דקיקים, עם שכבות קרם פטיסייר עשיר ביניהם,

0