פבלובה מפורקת
– מתכון של אורלי פלאי-ברונשטיין –
חומרים ל-6 קינוחים אישיים בנפח 120 מ”ל – חצי כוס:
להכנה:
1 מיכל קרם מסקרפונה
100 גרם מרנגים מוכנים
סלסלת תותים/ פירות יער טריים
- מקציפים קרם מסקרפונה לקרם יציב.
- מחלקים את הקרם בין כלי ההגשה, מוסיפים שברי מרנג (אין צורך לטחון, מפוררים ביד) ומקשטים בתותים חתוכים או פירות יער טריים.
אולי תרצו להכין גם
גלידת מסקרפונה עם נוטלה ופררו רושה
איזה קינוח אתם אוהבים? קר או קפוא? וניל או שוקולד? קראנצ׳י או קרמי? למה לכם לבחור כשאפשר לקבל את כל אלה יחד, בקינוח אחד!
0
מלית ריקוטה, מוצרלה ומרציפן שימלא את הבית בניחוח שקדים מתקתק שלא תוכלו לעמוד בפניו
0
Comments are closed.