המגזין של גד תקנון פעילות “חנוכה” דצמבר 2019 מחלבת “גד” היא המחלבה הרביעית בגודלה בארץ, עם מבחר מוצרים חובק עולם סיקרט דינר מיטב השפים המובילים בישראל מבשלים לכם ארוחות סודיות עם גבינות גד בלוקיישנים הכי מפתיעים בארץ! *האותיות הקטנות: מחלבת “גד” היא המחלבה הרביעית בגודלה בארץ, עם מבחר מוצרים חובק עולם נר שני המתכון המושלם לפיצטות חצילים וגבינות ועוד מגוון מתכונים מפנקים במרחק לחיצה. נר שלישי סלט פנזנלה עם פטה עיזים ועוד מגוון מתכונים שכיף לנשנש לאור נרות, מחכים לכם כאן. נר רביעי שושני פילו במילוי תרד וגבינות ועוד מלא מתכוני גבינות מפתיעים שקל להכין. נר חמישי אינוולטיני זוקיני מפנק ועוד מלא מתכונים חגיגיים שידליקו את האורחים. נר שישי קיש בצל בקלתית תפו”א ועוד המון מתכוני חג מפתיעים, רק מחכים שתנסו אותם. נר שביעי קליק אחד ויש לכם את המתכון המושלם לחג: פסטה ריקוטה פרסקה. נסו ותתאהבו. נר שמיני קראמבל ירקות, מנצ’גו וקשקבל ועוד מגוון מתכונים חלומיים שיסגרו את החג, בטעם בלתי נשכח! נר ראשון טארט קפרז’ה ועוד המון מתכוני אירוח מעולים שיספיקו לפחות ל-8 ימים מתכוני לביבות מוצרלה שיספיקו לשמונה ימים מסתבר שלא רק סופגניות מגיעות במילויים מיוחדים. היכנסו ותיהנו ממתכוני לביבות מפתיעים שכיף לאכול לאור נרות קרם מסקרפונה – הכנת קינוחים מעולם לא הייתה קלה כל כך הקרם מושלם עבור אלו שמעוניינים להגיש קינוח איכותי ומפנק, מבלי הצורך לטרוח שעות רבות במטבח. ריקוטה – הגבינה הלבנה של האיטלקים גבינת הריקוטה למריחה היא ה”גבינה הלבנה” של האיטלקים, אשר אף ארוחה איטלקית אינה שלמה בלעדיה. הסודיות מעולם לא הייתה טעימה יותר על הפרויקט Secret Dinner by GAD 2018 הסיקרט דינר של גד חוזר להפתיע אתכם! השפים הטובים בישראל יבשלו 13 ארוחות סודיות בלוקיישנים סודיים, בפרויקט קולינרי יוצא דופן ומסקרן. גד – ככה אומרים מוצרלה באיטלקית אם הפרמזן הוא מלך הגבינות האיטלקית, המוצרלה היא ללא ספק המלכה המלכה הלבנה וסיפור אהבתה עם הפיצה אם הפרמזן הוא מלך הגבינות האיטלקית, המוצרלה היא ללא ספק המלכה אירוח צמחוני למרות שהתרגלנו לחשוב שהמנות העיקריות בחג צריכות להיות בשריות לא חסרות אלטרנטיבות צמחוניות מרשימות לא פחות. הדקה ה-90, אירוח ברגע תקופת החגים מזמנת איתה הפתעות נעימות יותר ופחות – אסופת מתכונים לרגעים בהם אורחים בלתי צפויים מתדפקים על הדלת. ספיישל פסטה ברוטב עגבניות הקלאסיקה האיטלקית הזו הפכה לאהובה במיוחד במטבח הישראלי. הוספנו למנה הטעימה הזו טוויסטים קטנים שיעשו את כל ההבדל. חוזרים ללימודים החגים מאחורינו והחזרה לשגרה מביאה איתה אתגרים חדשים. מה אפשר להכין להפסקת העשר של הילדים שיהיה גם טעים וגם יחסוך לכם קצת זמן בבוקר? ריקוטה עושה את זה יותר טוב בחושה, קראנץ’ או גאלט, לא משנה במה תבחרו, הקיץ הזה אופים עם ריקוטה פרסקה. הטעם המעודן של הריקוטה ישלים בצורה מעולה את טעמי העוגה שעליה אתם עמלים ויהפוך כל מילוי לבעל מרקם קרמי מושלם. הכינו את הצידנית: המנות שתיקחו אתכם לים ולבריכה הקיץ הזה אורזים בצידנית לחמניות ביס וגלידוניות שלא תוכלו להפסיק לנשנש. 4 מנות ב15 דקות יולי רק התחיל ואתם כבר מוצאים את עצמכם נטולי רעיונות לארוחת ערב? הקליקו למנות שמכינים ברגע! בלי להדליק תנור: קינוחים מצננים לעונה החמה בקיץ מתחשק לנו מנות יותר קלילות, מהירות וזריזות שלא ידרשו מאיתנו טכניקות מסובכות. קינוחים שמצריכים תנור? לא בשבילנו. אנחנו נשארים בארץ: מנות נבחרות מרחבי הגלובוס רוצים לטעום קצת חו”ל? טירמיסו, סלט יווני ועוד מנות מרחבי העולם מחכות לכם ממש כאן. המרעננת הרשמית: מתכוני קיץ עם גבינה בולגרית בולגרית יכולה להופיע על צלחת קיצית לא רק לצד אבטיח, אלא גם בעוד מנות קיציות שמתאימות לארוחת קלילה. מחצ’פורי ועד בורקיטס: מאפים ממולאים בגבינה בולגרית מתכונים עם השילוב הבלתי נמנע של בצק וגבינה. שלב אחר שלב: חוברת שבועות בסרטונים טבחים מתחילים? הכנסו וגלו איך מכינים את מתכוני החוברת שלב אחר שלב! חוברת השבועות החדשה שלנו! כל המתכונים וחוברת להורדה ישירה מחכים לכם עכשיו באתר! לגנוב את ההצגה: טיפים ומתכונים לאירוח השנה יוצרים שולחן מרהיב, נינוח ופורח לצד מנות שיסחטו מחמאות לא רק בגלל הטעם אלא גם בזכות המראה! חפשו אותה על המדפים: פרוסות מוצרלה לראשונה במחלבות גד – מלכת הגבינות האיטלקית, עכשיו בפרוסות. מלכת השולחן: עוגות הגבינה שלנו שוקולד, גלידה או בכלל פירות? לא על הפסטה לבדה: פשטידות לחג שבועות מבחר מתכונים לקישים ופשטידות אהובות מחוברות שבועות קודמות זריקת צבע: סלטים לשולחן החג תשכחו מתערובת של כמה ירקות ועלים עם רוטב בסיסי מעל. הסלטים שאספנו עבורכם כאן חגיגיים מאוד וישמחו גם את סופרי הקלוריות מבין האורחים. מחלבות גד משיקה: מהדורת גבינות מיוחדות לחג השבועות כבכל חג שבועות משיקה מחלבות גד מהדורת מוצרים מיוחדת לחג, לצד מבחר הגבינות האיכותיות והמובחרות הנמכרות בכל השנה. עצמאות אלטרנטיבי: מנגל שכולו צמחוני ביום העצמאות הזה לא מקפחים את הנמנעים מבשר! אספנו לכם מתכונים למנגל צמחוני לחלוטין מבית מחלבות גד ירוק בעיניים: מתכונים אביביים וקלילים לכבוד האביב אספנו מנות קלילות, ירוקות ומרעננות שמתאימות לשינויי מזג האוויר. נסו! מטיילים בחול המועד בין אם אתם מעדיפים לרבוץ על החוף ובין אם אתם מהאנשים שמכירים כל שביל, תצטרכו לקחת אתכם משהו לאכול. השקט שלפני הסערה: צהריים קליל ליום הסדר הבית כבר נקי, הסירים על האש והשולחן כבר ערוך. אבל מה אוכלים לצהריים? בראנץ’ לצהרי החג מנות חלביות וקלילות שיעזרו לכם לצלוח את הימים עמוסי האוכל שעוד מצפים לנו. ביעור חמץ: מנות שתתגעגעו אליהן בפסח לא להאמין אבל פסח כבר ממש מעבר לפינה וזה בדיוק הזמן לנצל את שאריות הקמח האחרונות ביעור חמץ: מאפים מתוקים שתתגעגעו אליהם בפסח הנה הגיע הרגע הזה, בו מנקים את המטבח לפסח ומהרהרים מה לעשות עם כל החמץ? השנה לא צריך לזרוק! ריקוטה פרסקה – גבינת האפייה המושלמת שאתם עדיין לא מכירים טעמה עשיר אך מעודן ולכן מתאים למאפים מלוחים ומתוקים גם יחד, מרקמה שמנתי ויציב ובזכות מיעוט הנוזלים היא מתנהגת למופת בתנור. גלו את קסמה של הריקוטה פרסקה ושלבו אותה במאפה הבא שלכם- מתוק או מלוח. סיקרט דינר 8.2.17 – ארוחה בהשראת פרידה קאלו את הארוחה האחרונה בסדרת ארוחות הערב הסודיות לשנת 2016-2017, אירחו לא שף אחד, כי אם שניים: אור מיכאלי ומוטי טיטמן הגישו ארוחה בהשראת פרידה קאלו סיקרט דינר 5.2.17 – ארוחה על חושית לערב אחד החלפנו את התפאורה של המועדון התל אביבי “אלפבת” למסעדת שף בה אירחה השפית יהלומה לוי 40 סועדים סיקרט דינר 1.2.17 – ארוחת שף ערבית בסיקרט דינר האחת עשרה קיבלנו טעימה מתפריט המסעדה העתידית של מאיר אדוני בניו-יורק סיקרט דינר 30.1.2017 – ארוחה גלילית במרכז תל אביב הארוחה העשירית בסדרת ארוחות הערב הסודיות התקיימה ב’בית המידות’. השף מיכאל גרטופסקי אירח את הסועדים, וגרם להם להרגיש באחוזה צפונית של ממש סיקרט דינר 24.1.2017 – ארוחה אוריינטלית בלופט הארוחה התשיעית בסדרת ארוחות הערב הסודיות לשנת 2016-2017 הרגישה כמו ארוחת החג הכי טעימה שאכלתם בחיים שלכם. השף יוסי שטרית אירח את 40 הסועדים הנרגשים בארוחה אוריינטאלית שהורכבה ממנות הדגל של משייה וקיטשן מרקט סיקרט דינר 23.1.2017 – ארבעה חדרים ל-80 המוזמנים הסקרנים לארוחת הערב הסודית ציפתה הפתעה: ארבעה אולמות אוכל שונים שעל כולם ניצח השף ארז קומרובסקי זו לא סתם מוצרלה – זו מוצרלה פרסקה של גד קפרזה קלאסית, מטבל חמים לנאצ’וס, טארט זריז וחטיף אפוי שהילדים יאהבו – המנות שאנחנו הכי אוהבים עם מוצרלה פרסקה סיקרט דינר 18.1.2017 – מסיבה ישראלית השף רן שמואלי אירח מסיבה ישראלית: ראמן ים תיכוני, ירקות חווה וגבינות, לחמי שיפון ופוקאצ’ות; פאייה “בויאבז” ועוד. ככה זה במטבח הישראלי – הכל מהכל, ובגדול. סיקרט דינר 17.1.17 – ארוחת אבירים ביפו שף דיויד פרנקל יצא מאזור הנוחות שלו בסיקרט דינר של מחלבות גד ובישל מנות גדולות – כיאה למשתה אבירים סיקרט דינר 10.1.2017 – פיאסטה ספרדית היינו צריכים איזו סיאסטה קצרה להתאושש מהמסיבה הספרדית עם שף ויקטור גלוגר שהעיף אותה בארוחת גורמה ספרדית סיקרט דינר 4.1.2017 – משתה תורכי בסטודיו של האמן אילן אדר שביפו נחגג משתה תורכי באירוחו של השף אוראל קמחי. לצלילי הכינור שהפיקה כנרית וירטואוזית, נחגג המשתה ל-40 סועדים מופתעים. סיקרט דינר 12.1.17 – חוויה מוזיקלית בנווה צדק השף גולן גורפינקל ניצח על ערב שכל כולו טעמים, צלילים ומראות סיקרט דינר 27.12.16 – משתה ים תיכוני סופלקי יווני, סנגריה ספרדית, חציל שרוף וכדורי לאבנה עיזים נמהלו בצעדי פלמנקו מלאי תשוקה במשתה הים תיכוני של אביבית פריאל סיקרט דינר 22.12.16 – משתה ירושלמי-ערבי את הארוחה הסודית הראשונה בסבב השני של הארוחות הסודיות שלנו פתח השף אסף גרניט במשתה ירושלמי-ערבי סילבסטר עם חברים תחילת השנה האזרחית היא תמיד סיבה למסיבה, השנה במקום לצאת למסעדה מארחים בבית יוגורט עם שכבת פרי מפנקת – כל כפית מאסטרפיס אל יוגורט העיזים הבלקני האהוב של גד מצטרפת שכבת פרי איכותית במיוחד י-ם של לאבנה מחלבות גד חגגה את סוכות 2016 בסימן גבינת הלאבנה האהובה באירוע שכולו שיר הלל לגבינה זמן פיקניק שש מנות שנולדו לפיקניק סתווי – יפות, טעימות ונוסעות היטב עוגות בחושות לשבירת הצום הביס הראשון אחרי הצום כל כך טעים! שווה להשקיע בו קצת ולאפות מראש עוגה בחושה חגיגית וטעימה ארוחה בסוכה – אושפיזין עם סטייל האורחים מגיעים טיפין טיפין, לאורך כל היום, ואתם רוצים לשבת איתם ולא לבלות במטבח. הנה הפתרונות שלנו לאירוח נינוח בסוכה עוגות חגיגיות – גראנד פינאלה לא חשוב כמה אכלנו בארוחה, תמיד יש מקום לקינוח, במיוחד אם הוא נראה כל כך מגרה! ספיישל לתת עם מחלבות גד פרויקט תרומות ארצי ייחודי שיזם ארגון לתת לקראת ראש השנה בחסות מחלבות גד ובהשתתפות מבחר מסעדות ברחבי הארץ סלט, הגרסה החגיגית כשמתכוננים לאירוח תמיד יהיה בתפריט סלט: הוא פשוט להכנה ונותן זריקת צבע ורעננות לשולחן החג Colorfood תערוכה ראשונה מסוגה בישראל, בה שילב הצלם דן לב את שתי אהבותיו הגדולות: צילום ואוכל חלום ליל קיץ סבינה ולדמן מחברת בין פירות קיץ לגבינות של גד ויוצרת בכמה דקות עבודה מנות יפהפיות ומלאות בטעם בולגרית ושאר ירקות: סלטים עם גבינה בולגרית בקיץ כשמזג האוויר מתחמם, גם אם אנחנו לא נמנים בין שומרי המשקל, סלט הוא אופציה מצויינת לארוחה מזינה ובריאה הצד הקליל של השמנת אופים ומבשלים עם גבינות שמנת ניו יורק 12% החדשות- אותה שמנת מעולה במהדורה יותר קלילה! יוגורט מחוץ לקופסה מוטי טיטמן ואור מיכאלי ממסעדת “מלגו ומלבר” מותחים את גבולות השימוש במשקאות היוגורט שלנו ומשלבים אותם בקלאסיקות קיץ מתוק עם יוגורט הוא קליל, חמצמץ, מרענן ודל שומן – בדיוק מה שנחוץ להפקת קינוחי קיץ מושלמים מיקי שמו אופה עם גבינות שמנת הקונדיטור האהוב מכין מאפים מתוקים ומלוחים עם גבינת שמנת 12% החדשה ועם גבינות שמנת נוספות ממשפחת New York ארוחה סודית במעדנייה: גיא פולק מבשל ומארח גיא פולק, השף הראשי של קבוצת r2m בישל ארוחה סודית במעדנייה שהפכה למסעדה רומנטית לערב אחד הקרקס הקולינרי של שף ויקטור גלוגלר אם כל העולם הוא במה, אז הארוחה הסודית של ויקטור גלוגלר – שף הקולינריה העילית ממסעדת קלואליס – היתה חתיכת קרקס. ארוחה אינטימית בבית הכרם עם השף רועי סופר רועי סופר מבשל ארוחה אינטימית ומפנקת בבית פרטי ועוצר נשימה בשכונת הכרם בתל אביב שף יוגב ירוס בארוחה נטולת צלחות וסכו”ם יוגב ירוס, השף של קומפלקס ליטל איטלי בשרונה בישל באכסנייה היפואית הקסומה “יפו קראייטיב” ארוחה נטולת צלחות וסכו”ם. מאסטר שף חיים כהן מציג: ארוחה עילית כשרה המאסטר שף חיים כהן, השף שעיצב את דמותו של המטבח העילי הישראלי, בישל ארוחה כשרה בחדר פרטי – לופט יפהפה בדרום תל אביב. המשתה האיטלקי של שף דיויד פרנקל דיוויד פרנקל, השף הפרוע והמוכשר של מסעדת פרונטו האהובה, בישל ארוחה איטלקית בסטודיו היפואי של צלם האופנה רון קדמי השף גולן גורפינקל מבשל על גג העולם גולן גורפינקל, השף היצירתי של מסעדת דלאל מנווה צדק, בארוחה מטורפת על גג העולם! secret dinner by GAD 2015-16 זה היה מרגש, מפתיע, אחר וחד פעמי – שפים מהשורה הראשונה בישלו ארוחות סודיות בחללים לא שגרתיים השף אסף גרניט מבשל בארוחות ירושלמיות שמחות השף אסף גרניט בישל שתי ארוחות ירושלמיות שמחות, שאם נסכם אותן בשתי מילים הן יהיו: יאללה, בלאגן. חוברת שבועות להורדה אמנם שבועות כבר מאחרינו, אבל המתכונים מתוך חוברת החג מתאימים לכל השנה. היכנסו לעמוד והורידו את החוברת הדיגיטלית ללא תשלום! אירוח עם גבינות 10 כללים להרכבת פלטת גבינות מושלמת: כמה סוגים צריך, איך משלבים בין הטעמים, ומה מגישים ליד? בשבועות הזה מכניסים את הטבע הביתה טיפים ורעיונות לשדרוג שולחן החג בראנץ’ עם סבינה סבינה ולדמן, השפית המוכשרת ואחת מהפיינליסטים בעונה החדשה של “משחקי השף” מרעננת את הקלאסיקות מלכת המסיבה חמימה וביתית או צחורה וצוננת? איך אתם אוהבים את עוגת הגבינה שלכם? הנה חמש יפהפיות שתוכלו להעלות על שולחן החג שלכם השיפודים עושים קאמבק – שיפודי גבינה משודרגים קחו רעיון: קוקטייל אלגנטי על שיפוד יוון כל השנה! נשארתם בארץ בתקופת החגים – בואו לעשות ארוחה יוונית מחלבה קטנה גדולה מחלבת “גד” היא המחלבה הרביעית בגודלה בארץ, עם מבחר מוצרים חובק עולם ספיישל ילדים לביבות שמתאימות בול לכף היד הקטנה, מאפה פסטה פריך-נימוח, כדורים שנראים כמו פלאפלים אבל מלאים בגבינה וכמובן עוגת שוקולד ריקוטה – גבינה לכל עת יש לה טעם ניטראלי, מרקם מעודן ואופי נהדר שמסתדר עם כולם! Colorfood White חג השבועות והצבע הלבן, הפגישו בסטודיו של דן לב בשיתוף עם מחלבות גד, את מיטב המוחות הקולינאריים ומיטב הסטייליסטים בישראל