נר ראשון
כרובית וגבינות הן שידוך מתבקש. חליטה קצרה שמותירה את הכרובית מוצקה, בשמל עשיר וציפוי פריך יוצרים מנה קלאסית שנחטפת מהתבנית.
קינוח מרשים ורב שכבות, טעמים ומרקמים. במקור מכינים אותו משאריות של עוגת ספוג, פירות וג’לי. כאן הלכנו על גרסה חגיגית ומושקעת – מגישים בקערה גדולה שקופה, כך שאפשר לראות את כל השכבות. לא חייבים צלחות אישיות – אפשר להסתער עם כפות ישירות על הקערה.

18

סיקרט דינר 8.2.17 – ארוחה בהשראת פרידה קאלו
18

סיקרט דינר 24.1.2017 – ארוחה אוריינטלית בלופט
18

סיקרט דינר 23.1.2017 – ארבעה חדרים
18
Leave a Comment