נר ראשון

טארט קפרזה2

גרסת המאפה לסלט האיטלקי האהוב. הטארט קל מאוד להכנה בזכות השימוש בבצק עלים מוכן!

מאפה כרובית וגבינות

כרובית וגבינות הן שידוך מתבקש. חליטה קצרה שמותירה את הכרובית מוצקה, בשמל עשיר וציפוי פריך יוצרים מנה קלאסית שנחטפת מהתבנית.

טרייפל קרם מסקרפונה, פירות אדומים ושקדים

קינוח מרשים ורב שכבות, טעמים ומרקמים. במקור מכינים אותו משאריות של עוגת ספוג, פירות וג’לי. כאן הלכנו על גרסה חגיגית ומושקעת – מגישים בקערה גדולה שקופה, כך שאפשר לראות את כל השכבות. לא חייבים צלחות אישיות – אפשר להסתער עם כפות ישירות על הקערה.

אולי יעניין אתכם גם
אולי יעניין אותם גם
Filter by
Post Page
כתבות דפי מידע סיפורי פיצריות
Sort by

גד – ככה אומרים מוצרלה באיטלקית

אם הפרמזן הוא מלך הגבינות האיטלקית, המוצרלה היא ללא ספק המלכה

8

רומן נאפוליטני (פרסקה)

בעוד סדרת הרומנים הנאפוליטניים של אלנה פרנטה כובשת את מדף הספרים הישראלי, הרומן של יוני אברהם עם הפיצה הנאפוליטנית כובש את הקה

8

70 גוונים של פיצה (קאלדו ארט פיצה בר)

אליפות בבירת הנגב זה לא רק הפועל באר שבע. "קאלדו ארט פיצה בר" שהביאה לבירת המדבר את בשורת הפיצה גורמה יכולה לעמוד בש

8

בונג'ורנו, פרינצ'יפיצה! (זותא פיצה)

סיפור האהבה הישראלי-איטלקי בין רועי שואן לבין מי שתהיה לימים אשתו, איטלקייה שעשתה את 27 שנותיה הראשונות במולדת הפיצה, הביא לעו

8