נר שני

גאלט בצק עלים במלית גבינות פטריות וטימין2

מיקי שמו: “גאלט הוא כפרי צרפתי, שמכינים בצורה חופשית ללא תבנית, ולכן קל במיוחד להכין אותו, מה גם שמשתמשים בבצק עלים מוכן. המלית כאן מפנקת במיוחד – היא מבוססת על  גבינת שמנת 30% עם חיזוק של פקורינו וגד-עז שמעצימים את הטעמים. הפטריות מוסיפות קלילות ומרקם מעניין.”

פיצטות חצילים וגבינות

הפיצטות האלה הולכות לגנוב את ההצגה לשאר הקולגות בשולחן! אפשר לקצר תהליכים ולהשתמש ברוטב עגבניות מוכן, על אף שהרוטב במתכון הוא נכס לכל מתכון פיצה ופסטה שתכינו.

בראוניז שוקולד, גבינה וריבת פטל

אם לא תיזהרו הבראוניז האלה ייעלמו עוד לפני שיגיעו האורחים. השילוב בין שוקולד לגבינה הוא חגיגה, וכאן הוספנו גם מגע עסיסי של ריבת פטל

אולי יעניין אתכם גם
אולי יעניין אותם גם
Filter by
Post Page
ארוחות סודיות ארוחות סודיות 2
Sort by

סיקרט דינר 8.2.17 – ארוחה בהשראת פרידה קאלו

את הארוחה האחרונה בסדרת ארוחות הערב הסודיות לשנת 2016-2017, אירחו לא שף אחד, כי אם שניים: אור מיכאלי ומוטי טיטמן הגישו ארוחה בהשראת פרידה קאלו

18

סיקרט דינר 24.1.2017 – ארוחה אוריינטלית בלופט

הארוחה התשיעית בסדרת ארוחות הערב הסודיות לשנת 2016-2017 הרגישה כמו ארוחת החג הכי טעימה שאכלתם בחיים שלכם. השף יוסי שטרית אירח את 40 הסועדים הנרגשים בא

18

סיקרט דינר 23.1.2017 – ארבעה חדרים

ל-80 המוזמנים הסקרנים לארוחת הערב הסודית ציפתה הפתעה: ארבעה אולמות אוכל שונים שעל כולם ניצח השף ארז קומרובסקי

18

סיקרט דינר 18.1.2017 – מסיבה ישראלית

השף רן שמואלי אירח מסיבה ישראלית: ראמן ים תיכוני, ירקות חווה וגבינות, לחמי שיפון ופוקאצ’ות; פאייה “בויאבז” ועוד. ככה זה במטבח הישראל

18