מתכונים עם נבחרת חומרי הגלם
ריזוטו מסקרפונה עם פטריות
מאכל המבושל תוך כדי ספיגת נוזלים איטית היוצרת טעם מעולה. הריזוטו הוא הכוכב של המטבח המקומי בטורינו ובמילנו. מקור הריזוטו בצפון מערב איטליה, אזור המשופע בשדות אורז. זוהי מנה מסורתית, מלאת טעם, על בסיס אורז מיוחד לריזוטו, שהוא אורז עגול ודביק. סודה של המנה הזו טמון בערבוב סבלני של האורז עם ציר ויין עד לקבלת המרקם הנכון. מנת הריזוטו תהיה מושלמת כאשר גרגירי האורז יישארו מעט קשים (אל דנטה).
מיני פיצות בגט עם גבינות וירקות
בין פיצה קלאסית לברוסקטה יש את הפטנט האלגנטי הזה: לוקחים בגטים קטנים, חוצים לאורך, מורחים ברוטב עגבניות משובח ומפזרים מעל מוצרלה ותוספות צבעוניות. בחירת התוספות היא עניין של טעם אישי, אבל העצה שלנו היא ללכת על כמה סוגים. זה גם יפה יותר וגם מאפשר לכל אורח לבחור את מה שהוא אוהב.
Comments are closed.