מתכוני לביבות מוצרלה שיספיקו לשמונה ימים

טיפים מלבבים להכנת לביבות 
טועמים את תערובת הלביבות! כדאי לעשות את זה לפני שמוסיפים את הביצים וגם לפני שמתחילים בטיגון. כך נוכל לוודא שלא חסר תיבול
מטגנים לביבת ניסיון, טועמים ומתקנים. לפני שמטגנים את כל התערובת ומגלים שמשהו חסר – אם התערובת יבשה אולי חסר ביצה, אם התערובת מתפרקת שווה להוסיף כף קמח.
מייבשים, סוחטים או מאדים את הנוזלים מהירק שממנו מכינים את הלביבה. אם יש יותר מדי נוזלים בתערובת, מוסיפים קמח או פירורי לחם, כדי לייצב את התערובת.

אולי יעניין אתכם גם
אולי יעניין אותם גם
Filter by
Post Page
כתבות אסופות מתכונים
Sort by

נר שני

המתכון המושלם לפיצטות חצילים וגבינות ועוד מגוון מתכונים מפנקים במרחק לחיצה.

0

נר שלישי

סלט פנזנלה עם פטה עיזים ועוד מגוון מתכונים שכיף לנשנש לאור נרות, מחכים לכם כאן.

0

נר רביעי

שושני פילו במילוי תרד וגבינות ועוד מלא מתכוני גבינות מפתיעים שקל להכין.

0

נר חמישי

אינוולטיני זוקיני מפנק ועוד מלא מתכונים חגיגיים שידליקו את האורחים.

0