מתכוני לביבות מוצרלה שיספיקו לשמונה ימים

טיפים מלבבים להכנת לביבות 
טועמים את תערובת הלביבות! כדאי לעשות את זה לפני שמוסיפים את הביצים וגם לפני שמתחילים בטיגון. כך נוכל לוודא שלא חסר תיבול
מטגנים לביבת ניסיון, טועמים ומתקנים. לפני שמטגנים את כל התערובת ומגלים שמשהו חסר – אם התערובת יבשה אולי חסר ביצה, אם התערובת מתפרקת שווה להוסיף כף קמח.
מייבשים, סוחטים או מאדים את הנוזלים מהירק שממנו מכינים את הלביבה. אם יש יותר מדי נוזלים בתערובת, מוסיפים קמח או פירורי לחם, כדי לייצב את התערובת.

אולי יעניין אתכם גם
אולי יעניין אותם גם
Filter by
Post Page
כתבות אסופות מתכונים
Sort by

לגנוב את ההצגה: טיפים ומתכונים לאירוח

השנה יוצרים שולחן מרהיב, נינוח ופורח לצד מנות שיסחטו מחמאות לא רק בגלל הטעם אלא גם בזכות המראה!

18

המרעננת הרשמית: מתכוני קיץ עם גבינה בולגרית

בולגרית יכולה להופיע על צלחת קיצית לא רק לצד אבטיח, אלא גם בעוד מנות קיציות שמתאימות לארוחת קלילה.

10

ירוק בעיניים: מתכונים אביביים וקלילים

לכבוד האביב אספנו מנות קלילות, ירוקות ומרעננות שמתאימות לשינויי מזג האוויר. נסו!

10

קרם מסקרפונה – הכנת קינוחים מעולם לא הייתה קלה כל כך

הקרם מושלם עבור אלו שמעוניינים להגיש קינוח איכותי ומפנק, מבלי הצורך לטרוח שעות רבות במטבח.

8