מתכוני לביבות מוצרלה שיספיקו לשמונה ימים
טיפים מלבבים להכנת לביבות
טועמים את תערובת הלביבות! כדאי לעשות את זה לפני שמוסיפים את הביצים וגם לפני שמתחילים בטיגון. כך נוכל לוודא שלא חסר תיבול
מטגנים לביבת ניסיון, טועמים ומתקנים. לפני שמטגנים את כל התערובת ומגלים שמשהו חסר – אם התערובת יבשה אולי חסר ביצה, אם התערובת מתפרקת שווה להוסיף כף קמח.
מייבשים, סוחטים או מאדים את הנוזלים מהירק שממנו מכינים את הלביבה. אם יש יותר מדי נוזלים בתערובת, מוסיפים קמח או פירורי לחם, כדי לייצב את התערובת.

לגנוב את ההצגה: טיפים ומתכונים לאירוח
18

המרעננת הרשמית: מתכוני קיץ עם גבינה בולגרית
10

ירוק בעיניים: מתכונים אביביים וקלילים
10

קרם מסקרפונה – הכנת קינוחים מעולם לא הייתה קלה כל כך
8
Leave a Comment