נר שמיני
לזניה של שני רטבים שמכינים בצ’יק – רק לערבב את החומרים בקערות נפרדות, להרכיב ולאפות. חגיגה איטלקית אמיתית במינימום מאמץ.
בדרך כלל קראמבל הוא מתוק ועתיר בחמאה ופירות מקורמלים. כאן לקחנו את הרעיון הטעים הזה לכיוון מלוח ויצרנו חגיגה צבעונית וקראנצ’ית של ירקות שורש, שנמצאים במיטבם בחורף, גבינות ואגוזים.
עוגת הגבינה הקרה היא קינוח אהוב לאורך כל השנה לא רק בשבועות. מוסיפים למלית קרם מסקרפונה שהופך את מלית הגבינה לרכה וקטיפתית במיוחד.

18

סיקרט דינר 8.2.17 – ארוחה בהשראת פרידה קאלו
18

סיקרט דינר 24.1.2017 – ארוחה אוריינטלית בלופט
18

סיקרט דינר 23.1.2017 – ארבעה חדרים
18
Leave a Comment