נר רביעי

שושני פילו במילוי תרד

פילו ממולא בגבינה ותרד זאת קלאסיקה בלקנית ואחד המאפים הפופולריים בחג השבועות. צורת העיצוב המיוחדת (ופשוטה לביצוע) תהפוך את המאפה לכוכב השולחן.

פלפלונים ממולאים בגבינות עיזים

נשנוש מהיר ואלגנטי – פלפלונים מתוקים ממולאים בתערובת פיקנטית המבוססות על שני סוגים של גבינת עיזים. הפירורים החמים שמוסיפים ברגע האחרון מוסיפים קראנץ' נעים ועוד קצת טעם.

אפרסקים מזוגגים עם קרם מסקרפונה

חודשי הקיץ הם הזמן להנות משפע פירות שנמצאים בשיא עונתם. כאן גייסנו למשימה אפרסקים ושידכנו להם קרם מסקרפונה דשן ואוורירי. חשוב שהאפרסקים יהיו בשלים אך מוצקים. לא מצאתם אפרסקים מתאימים? לכו על נקטרינות.

אולי יעניין אתכם גם
אולי יעניין אותם גם
Filter by
Post Page
כתבות דפי מידע ארוחות סודיות ארוחות סודיות 2
Sort by

גד – ככה אומרים מוצרלה באיטלקית

אם הפרמזן הוא מלך הגבינות האיטלקית, המוצרלה היא ללא ספק המלכה

8

המלכה הלבנה וסיפור אהבתה עם הפיצה

אם הפרמזן הוא מלך הגבינות האיטלקית, המוצרלה היא ללא ספק המלכה

8

סיקרט דינר 10.1.2017 – פיאסטה ספרדית

היינו צריכים איזו סיאסטה קצרה להתאושש מהמסיבה הספרדית עם שף ויקטור גלוגר שהעיף אותה בארוחת גורמה ספרדית

8

חוברת שבועות להורדה

אמנם שבועות כבר מאחרינו, אבל המתכונים מתוך חוברת החג מתאימים לכל השנה. היכנסו לעמוד והורידו את החוברת הדיגיטלית ללא תשלום!

8