נר חמישי

חטיפי ספגטי וגבינות

המפגש בין גבינות ופסטה, במיוחד כשהוא מתרחש בתוך תנור, תמיד מפיק משהו טעים. כאן הלכנו על פורמט של חטיפים אישיים — פשוטים להכנה, מרשימים להגשה ומתאימים כנשנוש בתחילת הארוחה.

אינוולטיני זוקיני2

לרוב ממלאים את האינוולטיני (גלילות באיטלקית) בבשר טחון ולפעמים אפילו בשאריות של פסטה ברוטב. ברוח החג יצרנו כאן גרסה חלבית קלילה: פרוסות פריכות מעט של זוקיני חובקות מלית גבינות טעימה. אחרי שגומרים לגלגל אופים את הגלילות ברוטב עגבניות מהיר הכנה.

סמיפרדו טירמיסו

מפגש פסגה של שתי קלאסיקות איטלקיות מתוקות מפיק קינוח קפוא עשיר ויפה.

אולי יעניין אתכם גם
אולי יעניין אותם גם
Filter by
Post Page
ארוחות סודיות ארוחות סודיות 2
Sort by

סיקרט דינר 8.2.17 – ארוחה בהשראת פרידה קאלו

את הארוחה האחרונה בסדרת ארוחות הערב הסודיות לשנת 2016-2017, אירחו לא שף אחד, כי אם שניים: אור מיכאלי ומוטי טיטמן הגישו ארוחה בהשראת פרידה קאלו

18

סיקרט דינר 24.1.2017 – ארוחה אוריינטלית בלופט

הארוחה התשיעית בסדרת ארוחות הערב הסודיות לשנת 2016-2017 הרגישה כמו ארוחת החג הכי טעימה שאכלתם בחיים שלכם. השף יוסי שטרית אירח את 40 הסועדים הנרגשים בא

18

סיקרט דינר 23.1.2017 – ארבעה חדרים

ל-80 המוזמנים הסקרנים לארוחת הערב הסודית ציפתה הפתעה: ארבעה אולמות אוכל שונים שעל כולם ניצח השף ארז קומרובסקי

18

סיקרט דינר 18.1.2017 – מסיבה ישראלית

השף רן שמואלי אירח מסיבה ישראלית: ראמן ים תיכוני, ירקות חווה וגבינות, לחמי שיפון ופוקאצ’ות; פאייה “בויאבז” ועוד. ככה זה במטבח הישראל

18