צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
טאבולה דג ברוטב יוגורט ולימונים כבושים
– מתכון של אביבית פריאל-אביחי –
החמצמצות העדינה של היוגורט מצטרפת לחמצמצות של הלימונים הכבושים, ושניהם יחד מהווים ליווי משובח לנתחי הדג.
חומרים ל-6-4 מנות:
1/2 כוס בורגול גס מושרה במים רותחים למשך 20 דקות וסחוט היטב
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס נענע קצוצה
1/2 פלפל חריף קצוץ דק
1/3 כוס בצל ירוק קצוץ
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
1/2 ק”ג פילה בורי מפולט, נקי מעור ועצמות וחתוך לקוביות קטנות
מיץ מלימון בינוני
1/3 כוס שמן זית
מלח ים אטלנטי
פלפל
לרוטב יוגורט ולימונים כבושים:
3 כפות לימונים כבושים קצוצים דק
1 כוס (120 מ”ל) יוגורט כבשים 5%
הכנה:
- מערבבים בקערה את כל החומרים לטאבולה ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מערבבים יוגורט עם לימון כבוש, יוצקים על הטאבולה ומגישים.

סלט ים תיכוני של בורגול, עגבניות וגבינה צפתית
14

10

0

0

סלט עגבניות וענני ריקוטה פרסקה
0

גראטן פרחי ברוקולי עם גבינות, זיתים וזעתר
0

0
Leave a Comment