צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

טאבולה דג ברוטב יוגורט ולימונים כבושים

– מתכון של אביבית פריאל-אביחי –

החמצמצות העדינה של היוגורט מצטרפת לחמצמצות של הלימונים הכבושים, ושניהם יחד מהווים ליווי משובח לנתחי הדג.

חומרים ל-6-4 מנות:

1/2 כוס בורגול גס מושרה במים רותחים למשך 20 דקות וסחוט היטב
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס נענע קצוצה
1/2 פלפל חריף קצוץ דק
1/3 כוס בצל ירוק קצוץ
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
1/2 ק”ג פילה בורי מפולט, נקי מעור ועצמות וחתוך לקוביות קטנות
מיץ מלימון בינוני
1/3 כוס שמן זית
מלח ים אטלנטי
פלפל

לרוטב יוגורט ולימונים כבושים:
3 כפות לימונים כבושים קצוצים דק
1 כוס (120 מ”ל) יוגורט כבשים 5%

הכנה:

  1. מערבבים בקערה את כל החומרים לטאבולה ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  2. מערבבים יוגורט עם לימון כבוש, יוצקים על הטאבולה ומגישים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

סלט ים תיכוני של בורגול, עגבניות וגבינה צפתית

סלט הטאבולה הלבנוני מקבל חיזוק של גבינה צפתית, צנוברים, זיתי קלמטה ובזיליקום.

14

טאבולה בוטנים על לאבנה

הבוטנים הקלויים מעניקים לסלט הים תיכוני הזה קראנצ’יות נהדרת וטעמי אדמה, שמשתלבים נפלא עם הלאבנה .

10

סלט ירקות כפרי וגבינת מאנורי צרובה

ירקות טריים בשיא הטעם, חתוכים גס, מעורבבים לסלט פשוט שכולו חגיגה.

0

מיני פנקייקס וניל – שוקולד צ’יפס ושיפודי פירות ל”יום מתוק”

מיני פנקייקס וניל בשילוב גבינת שמנת ניו יורק, המעניקה להם אווריריות עננית. הכי טעים להגיש אותם לצד גבינה “מתוקה” ולמרוח אותה על הפנקייק. ארוחת עשר שכי

0

טוסט מוצרלה משודרג עם טוויסט ניו יורקי

העולם נחלק לשניים – טוסט לפני השדרוג ולאחר השדרוג. הוסיפו לטוסט המוצרלה הקלאסי שכבה דקה של גבינת שמנת ניו יורק (במקום שכבת חמאה) ולא תאמינו איך עד עכ

0

רול חביתת זיתים עם גבינה וירקות

גרסה כזו של חביתה עוד לא ניסיתם. סוד הקסם הוא הוספת גבינת ניו יורק טבעית לבלילת החביתה, לקבלת רול חביתה עשיר, קרמי ומפנק, שכיף לטרוף בבית הספר.

0