קוואטרו פורמאג’י

מוצר חדשני בפיתוח ייחודי, במוצר זה שילבנו יחד 4 מוצרלה, גאודה, מנצ'גו וגרנה פדנו. גבינות אלו מעולות לאפייה והקרמה, השילוב של כל הגבינות יחד יוצר טעם מיוחד ומרקם מדויק. ניתן לשלב בכל מאפה - קיש, פשטידה, פיצה, שטרודל ואף מעולה להקרמה.

שימושים
נשנוש
פסטה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 329, חלבונים (גרם) 23, פחמימות (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 26, חומצות שומן רוויות (גרם) 16.6, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.65, כולסטרול (מ”ג) 73.5, נתרן (מ”ג) 500, סידן (מ”ג) 730

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר וכבשים

רכיבים: חלב בקר, חלב כבשים מפוסטר, מלח, חומר מונע התגיישות (סיבי צלולוז), צבע מאכל (אנטו), חומרים משמרים(E-202  ו- E-1105 ), ביצים.

ניתן להשיג באריזה של 300 גרם

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

קפטה תרד וגבינות

במטבח הטורקי מקדשים את התרד ומכינים ממנו מאכלים רבים ונפלאים. כאן משלבים אותו עם גבינות ומכינים קציצות ירק שכיף לטבול בקרם יוגורט לימוני.

1

לביבות מרינג’נה

חצילים קלויים הם חומר גלם נפוץ במטבח הבולגרי. אז מה יותר מתאים מלביבות.

1

פוארו פריטה

לביבות כרישה עדינות ומבושמות, שמכינים מכרישה מאודה, ללא שומן.

1

האש בראון עם קרם סלק

אחת ממנות הדגל של המטבח האמריקאי,  בתיבול שהוא מחווה למעדנייה היהודית. אפשר להכין מראש ולחמם 5 דקות על מחבת או בתנור לוהט.

1

קרדיאס כרובית

לתערובת הבסיסית של הכרובית וארבע הגבינות אפשר להוסיף כל מיני תוספות שאוהבים, כמו זיתים, בצל, פטריות או עגבניות שרי או פשוט להניח אותם על הלביבות למרא

1

לביבות פנצנלה – לחם עגבניות ובזיליקום

במטבח האיטלקי, לא זורקים לחם מאתמול, אלא מקפידים להכין ממנו מטעמים.

1

פפרדלה קוואטרו פורמאג’י

פסטה ברוטב ארומטי ומפנק במיוחד, שמכינים בקלות בבית ומרגישים כמו במסעדה. חשוב שהרוטב יהיה מוכן לפני הפסטה (עדיף במקביל), כדי שהפסטה לא תחכה לרוטב.

1

פיצה קוואטרו פורמאג’י

פיצה זה טעים. פיצה עם אקסטרה גבינה, יותר טעים. פיצה עם קוואטרו פורמאג׳י, זה טעים בטירוף!

1