פלפלים ממולאים של אייל שני
– מתכון של אייל שני –
חומרים ל-6 מנות:
6 פלפלים אדומים מאורכים בעלי בשר עבה
6 פלפלים ירוקים חריפים, כמה שיותר גדולים
6 פרוסות לחם לבן, ללא קרום
3 עגבניות מגי
שמן זית
1 חבילה (300 גרם) קוואטרו פורמאג’י
אופן ההכנה:
-
-
- מחממים תנור ל-200 מעלות לקלייה של הפלפלים.
- מניחים את הפלפלים (האדומים והירוקים) בתבנית עם נייר אפיה וצולים עד שהקליפה משחימה מכל הצדדים. מעבירים את הפלפלים הקלויים לשקית ניילון, אוטמים, מחכים 10 דקות ואז מוציאים מן השקית, מקלפים, מסירים את הפטמה ומרוקנים את הגרעינים.
- מכינים את המלית: קורעים את הלחם לקרעים בעובי של בורגול גס או מקסימום פירורי מקושקשת מניחים בקערת ערבוב, חוצים את עגבניות המגי וסוחטים אותן מעל ללחם, מוסיפים מעט שמן זית ואת תערובת הקוואטרו פורמאג׳י ומערבבים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- ממלאים את הפלפלים בתערובת, מניחים בתבנית עם נייר אפיה ואופים במשך כ 15 דקות בתנור שחומם מראש. אוכלים מיד.
-
סלט נאצ’וס קון קסו (נאצ’וס עם גבינות)
8
8
סלט פנזנלה עם ירקות קלויים ופטה עיזים
8
סלט ירקות כפרי וגבינת מאנורי צרובה
0
0
סלט עגבניות וענני ריקוטה פרסקה
0
גראטן פרחי ברוקולי עם גבינות, זיתים וזעתר
0
0
Comments are closed.