פלפלים ממולאים

– מתכון של אייל שני  –

חומרים ל-6 מנות:
6 פלפלים אדומים מאורכים בעלי בשר עבה
6 פלפלים ירוקים חריפים, כמה שיותר גדולים
6 פרוסות לחם לבן, ללא קרום
3 עגבניות מגי
שמן זית
1 חבילה (300 גרם) קוואטרו פורמאג’י

אופן ההכנה:

      1. מחממים תנור ל-200 מעלות לקלייה של הפלפלים.
      2. מניחים את הפלפלים (האדומים והירוקים) בתבנית עם נייר אפיה וצולים עד שהקליפה משחימה מכל הצדדים. מעבירים את הפלפלים הקלויים לשקית ניילון, אוטמים, מחכים 10 דקות ואז מוציאים מן השקית, מקלפים, מסירים את הפטמה ומרוקנים את הגרעינים.
      3. מכינים את המלית: קורעים את הלחם לקרעים בעובי של בורגול גס או מקסימום פירורי מקושקשת מניחים בקערת ערבוב, חוצים את עגבניות המגי וסוחטים אותן מעל ללחם, מוסיפים מעט שמן זית ואת תערובת הקוואטרו פרומאג׳י ומערבבים.
      4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      5. ממלאים את הפלפלים בתערובת, מניחים בתבנית עם נייר אפיה ואופים במשך כ 15 דקות בתנור שחומם מראש. אוכלים מיד.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

סלט נאצ’וס קון קסו (נאצ’וס עם גבינות)

קבלו את הגרסה הרעננה שלנו למאזט המקסיקני האהוב: אל הנאצ’וס הפריכים, האבוקדו והירקות מצטרפת המוצרלה

8

הסלט היווני שלי

לסלט יווני אמיתי יש חוקים. הירקות טריים, עסיסיים, קראנציים (ובלי חסה!), חתוכים גס ומונחים בשכבות; הזיתים יווניים אמיתיים

8

סלט פנזנלה עם ירקות קלויים ופטה עיזים

הוא נולד בטוסקנה כדי לתת הזדמנות שנייה ללחם יבש, ביחד עם המוצרלה כמובן!

8

סלט ענבים, תרד וגבינה כחולה

החיבור הקסום ירגש אתכם עם טעמיו החדשניים, יחד עם עלים רעננים ואגוזים פריכים שהופכים את הסלט למושלם.

0

סלט עגבניות וענני ריקוטה פרסקה

את הפטנט הגאוני הזה אתם חייבים לנסות: ריקוטה פרסקה אפויה בתנור עם עגבניות שרי עסיסיות, זיתי קלמטה, אורוגולה, צנוברים ושמן זית

0

גראטן פרחי ברוקולי עם גבינות, זיתים וזעתר

גראטן מיוחד שאי אפשר להפסיק לאכול. תולשים את פרחי הברוקולי מתוך שדה הגבינה, הזיתים והזעתר

0

מלנזנה חציל

חגיגת טעמים בפה: מלנזנה חצילים וקוואטרו פורמאג’י. פרוסות חציל זהובות נחות ברוטב עגבניות שרי ועליהן גבינת

0

מלנזנה בלחם

פרוסות חצילים זהובות שנחות בתוך חלה מרובעת, עליהן שכבת רוטב עגבניות משובח ומעל הכל

0