טוסט קוואטרו פורמאג’י של אייל שני

– מתכון של אייל שני  –

קשה לכתוב מתכון לטוסט, הרי כל ילד יודע להכין אותו ופעמים רבות גם בצורה מושלמת. אפילו אם הוא נעשה בעזרת מגהץ או פשוט על מחבת. הפריכות הזהובה בחוץ, רכותו הפנימית של הלחם המתעורר לחיים, הגבינה הנמסה הבוערת, הם המרכיבים של אוכל מושלם. ובכל זאת, הנה אחד שהוא קצת אחרת.

חומרים ל-4 מנות:
1 לחם קסטן
חמאה רכה
1 שקית קוואטרו פורמאג’י
3 ביצים
עגבניית מגי, פרוסה

אופן ההכנה:

  1. בעזרת סכין לחם ארוכה וחדה מסירים את 6 פאות קרום הלחם (הקשה), נותר מלבן של לחם לבן ורך.
  2. פורסים ממלבן הלחם שתי פרוסות אורכיות, עובי כל פרוסה כ 5 ס״מ.
  3. בעזרת מיקד או כוס קטנה מזכוכית בקוטר 2-3 ס״מ יוצרים 4 חורים במרווחים שווים, רק על פרוסה אחת.
  4. מורחים צד אחד של כל פרוסה בחמאה.
  5. מניחים על משטח העבודה את הפרוסה שלא חוררה ומניחים עליה כמות נדיבה של קוואטרו פורמאג’י.
  6. מכסים עם הפרוסה השנייה, בעלת 4 החורים, מהדקים מבלי לפגוע בעובי הפרוסות.
  7. לתוך כל אחד משלושה החורים הראשונים שוברים ביצה.
  8. בתוך החור הרביעי מניחים כמה פרוסות של עגבנייה, ממליחים.
  9. מורחים חמאה על הפרוסה המחוררת העליונה.
  10. מכניסים לטוסטר וקולים עד שמזהיב. מגישים לשולחן, פורסים ל 4, אוכלים מיד.

 

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

שושני בצק עלים וגבינות

מאפה פריך שמניחים רותח במרכז השולחן ומזמינים את הסועדים לבחור לעצמם את שושנת הגבינה שהכי קורצת להם

0

עוגת זוקיני, גבינות וצנוברים

הכירו את עוגת הזוקיני, צנוברים וגבינות שלנו. מנה חדשה מרהיבה שיצרנו מהפשטידה הקלאסית

0

גראטן פרחי ברוקולי עם גבינות, זיתים וזעתר

גראטן מיוחד שאי אפשר להפסיק לאכול. תולשים את פרחי הברוקולי מתוך שדה הגבינה, הזיתים והזעתר

0

טארט גבינות ושומשום

טארט פריך וחמאתי, ממולא בשלל גבינות ותבלינים מקומיים, ומשובץ ביהלומי ריקוטה ושומשום

0

מלנזנה חציל של אייל שני

חגיגת טעמים בפה: מלנזנה חצילים וקוואטרו פורמאג’י. פרוסות חציל זהובות נחות ברוטב עגבניות שרי ועליהן גבינת

0

פלפלים ממולאים של אייל שני

מייצג פלפלים אדום, מרהיב ובוהק בטעמי גבינות של קוואטרו פורמאג’י

0

מלנזנה בלחם של אייל שני

פרוסות חצילים זהובות שנחות בתוך חלה מרובעת, עליהן שכבת רוטב עגבניות משובח ומעל הכל

0

קלצונה של אייל שני

מאפה כיסון מקופל לחצי סהר, מהודק בקצותיו ונאפה בתנור. עשוי מבצק פיצה במילוי רוטב עגבניות וקוואטרו פורמאג’י.

0