צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
כריך ירקות
– מתכון של אלדד שמואלי, אלחנן – תרבות לחם –
חומרים ל-4 מנות:
מגוון ירקות ועשבי תיבול לפי בחירה (צנוניות, מלפפונים, קישואים קטנים, אספרגוס, בצל ירוק, שעועית ירוקה, גזר צבעוני, כרובית, כרוב לבן או אדום, פטרוזיליה, רוקט, נענע, בזיליקום, כוסברה, שמיר, לבבות חסה, לפת), שמן זית, מיץ לימון ומלח ים
להגשה
4 פרוסות עבות של לחם מחמצת, גבינה במרקם שמנת 5% ניו יורק
אופן הכנה:
פורסים את הירקות דק בעזרת מנדולינה או סכין חדה. מערבבים את כל הירקות בקערה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח ים. מורחים גבינה על פרוסות הלחם ומסדרים בערימה את ״גינת״ הירקות המתובלת. מזלפים מעט שמן זית.

24

14

לביבות זוקיני עם בולגרית וקשקבל
14

10

10

כריך מקושקשת רכה עם בצלים ופונדו כרשה
10

10
Comments are closed.