צילום וסטיילינג: לירון אלמוג

כריך בריאות

– מתכון של מאיה דרין  –

לחם דגנים מלאים/ לחמניית דגנים מלאים, ריקוטה למריחה בטעם טבעי, מקלוני גמבה דקיקים, מקלוני גזר דקיקים, מקלוני מלפפון דקיקים, נבטים ורוטב אגוזים.

חומרים ל-4 מנות:

4 לחמניות דגנים מלאים או לחמניית בריאות אחרת
1 גביע ריקוטה למריחה בטעם טבעי או כל טעם שאוהבים
1 גזר קלוף וחתוך למקלונים דקיקים
1 פלפל אדום חתוך למקלונים דקיקים
1 מלפפון חתוך למקלונים דקיקים
חופן נבטי חמנייה

לממרח אגוזי מלך:
1 וחצי כוסות אגוזי מלך
2 כפות עליי טימין
2 שיני שום קצוצות
1/2 כוס שמן זית
מלח ים אטנלטי לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. לממרח אגוזי מלך: במעבד מזון טוחנים יחד את כל מרכיבי הממרח למחית חלקה ואחידה.
2. מורחים צד אחד של הלחמנייה בכמות נדיבה של גבינת ריקוטה למריחה, את צידה השני בממרח אגוזים.
מסדרים מקלוני ירקות, מוסיפים נבטים וזוללים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

שיפודי חלומי אורגנו וירקות עם סלסה ורדה

אם משתמשים בשיפודי עץ טובלים אותם במים, לפני שמשפדים, כדי שלא ייחרכו על הגריל. אחרי הצלייה מגישים עם סלסה ורדה מעל.

0

סגנאקי

אם יש לכם חשק למנה קלילה ורעננה קבלו את נתחי החלומי שלנו מתובלים באורגנו וצרובים עד להזהבה, מוגשים עם סלסת עגבניות רעננה וארומ

0

תפוחי אדמה מעושנים

תפוחי אדמה עם טעם של מדורה, הם מהמאכלים הכי ישראלים שייש! כאן – בגרסה אמריקאית טעימה – תפוחי אדמה מוקרמים על האש עם גבינ

0

עראיס גבינות

המנה הכי טרנדית, בגרסה שלנו. בזמן שהפיתה הופכת זהובה ופריכה מבחוץ, הגבינה המתובלת שבפנים מתחממת ומקבלת ניחוח מעושן.

0

תירס צלוי מוקרם

קונים קלחים עם קליפה, מבשלים 5 דקות, מסירים את החלק השעיר, מפשילים את הקליפה וקושרים ליצירת ידית אחיזה. צולים על הגריל או במחב

0

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

0

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

0

לביבות כרישה וגבינות

לביבות כרישה וגבינות

0