גבינת שמנת ניו יורק זיתים 30%

גבינת שמנת המיוצרת בדיוק לפי המתכונת הניו יורקית. מרקמה יציב ושמנתי וטעמה חלבי ורענן עם איזון מדויק בין מתיקות למליחות. תוספת זיתים ירוקים טריים מעניקה לגבינה נופך ים תיכוני וטעם פיקנטי.

שימושים
כריך

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 298, חלבונים (גרם) 5.6, פחמימות (גרם) 2.4, סך השומנים (גרם) 30, חומצות שומן רוויות (גרם) 18.6, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.61, כולסטרול (מ”ג) 82, נתרן (מ”ג) 400, סידן (מ”ג) 91

כשרות: מהדרין בד”צ רובין

חלב: בקר

*ניתן להשיג גם במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

שכבות וניל שוקולד

שכבות של אושר בכוס אחת מושלמת! קינוח קרם מסקרפונה של שכבות וניל ושוקולד.

1

אינוולטיני זוקיני

גרסה חלבית קלילה לגלילות האיטלקיות: פרוסות פריכות מעט של זוקיני חובקות מלית גבינות טעימה

1

גלידת וניל עם פירות קיץ

מתכון של רותם ליברזון. גלידת וניל קלילה ופירותית, מושלמת לקיץ

1

רישתה – פסטה עם עדשים, פטה ובצל מקורמל

יהודי סוריה מכינים את המנה הזאת רק בשבועות ומתגעגעים אליה כל השנה. הרישתה (אטריות בערבית) מבושלת במים עם כמון וכורכום שצובעים אותה בזהב. רגע לפני ההגש

1

מטבעות גבינת עיזים בסלט ירוק

כדי ליהנות מהמנה צריך לטגן את מטבעות הגבינה בסמוך ככל הניתן להגשה. בזמן הציפוי חשוב להקפיד על שיטת היד יבשה והיד רטובה.

1

כיפות ״גלידת״ פטל אישיות

מתכון של אלון שבו. הקינוח הקיצי המושלם שירשים כל אורח!

1

פסטה רוזה

אחד הרטבים הכי אהובים על ילדים - מכינים רוטב עגבניות טוב ובהמשך מעדנים את טעמיו עם גבינת שמנת 12%

1

קרפצ’יו פלפלים קלויים ומוצרלה פרסקה

מנה טעימה ויפה כמו ציור, עם שני פטנטים חכמים שגם מתחברים לטעם מושלם וגם מקצרים את זמן ההכנה

1