צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
מטבעות גבינת עיזים בסלט ירוק
כדי ליהנות מהמנה צריך לטגן את מטבעות הגבינה בסמוך ככל הניתן להגשה. בזמן הציפוי חשוב להקפיד על שיטת היד יבשה והיד רטובה.
חומרים ל-4 מנות:
6 מטבעות גבינת עיזים 22%
1 ביצה טרופה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
2/3 כוס פירורי לחם
לסלט הירוק:
לבבות חסה
חופן עלי ארוגולה
1 בצל סגול קטן פרוס
6 עגבניות שרי חצויות
לרוטב ויניגרט:
5 כפות שמן זית
2 כפות חומץ יין
1 כפית חרדל דיז׳ון
1 כפית דבש
½ שן שום כתושה
מלח ופלפל
אופן הכנה:
1. מערבבים את כל חומרי הרוטב בצנצנת. טועמים ומתקנים תיבול.
2. מסדרים את חומרי הסלט בצלחת הגשה.
3. מצפים את מטבעות הגבינה: מכינים צלחת אחת עם ביצה טרופה, מתובלת במלח ופלפל וצלחת שניה עם פירורי לחם.
4.טובלים את מטבע הגבינה בביצה, מעבירים לצלחת עם פירורי הלחם ומצפים באופן מלא.
5. סמוך להגשה מטגנים ומגישים: מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק. מטגנים את מטבעות הגבינה המצופים כ-2 דקות מכל צד או עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
6. מערבבים את הסלט עם הרוטב.
7. מניחים את המטבעות הזהובים על הסלט המתובל ומגישים.

0

סלט עגבניות וענני ריקוטה פרסקה
0

גראטן פרחי ברוקולי עם גבינות, זיתים וזעתר
0

0

סלט ים תיכוני של בורגול, עגבניות וגבינה צפתית
0

0
Comments are closed.