צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

מטבעות גבינת עיזים בסלט ירוק

כדי ליהנות מהמנה צריך לטגן את מטבעות הגבינה בסמוך ככל הניתן להגשה. בזמן הציפוי חשוב להקפיד על שיטת היד יבשה והיד רטובה.

חומרים ל-4 מנות:

6 מטבעות גבינת עיזים 22%
1 ביצה טרופה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
2/3 כוס פירורי לחם

לסלט הירוק:
לבבות חסה
חופן עלי ארוגולה
1 בצל סגול קטן פרוס
6 עגבניות שרי חצויות

לרוטב ויניגרט:
5 כפות שמן זית
2 כפות חומץ יין
1 כפית חרדל דיז׳ון
1 כפית דבש
חצי שן שום כתושה
מלח ופלפל

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל חומרי הרוטב בצנצנת. טועמים ומתקנים תיבול.
2. מסדרים את חומרי הסלט בצלחת הגשה.
3. מצפים את מטבעות הגבינה: מכינים צלחת אחת עם ביצה טרופה, מתובלת במלח ופלפל וצלחת שניה עם פירורי לחם. טובלים את מטבע הגבינה בביצה, מעבירים לצלחת עם פירורי הלחם ומצפים באופן מלא.
4. סמוך להגשה מטגנים ומגישים: מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק. מטגנים את מטבעות הגבינה המצופים כ-2 דקות מכל צד או עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
5. מערבבים את הסלט עם הרוטב.
6. מניחים את המטבעות הזהובים על הסלט המתובל ומגישים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

סלט ירוק עם ענבים, תאנים וגבינה כחולה

השילוב של פירות מתוקים וגבינה כחולה פיקנטית הוא קלאסי, ובכל זאת לא מפסיק להפתיע. כאן על סלט ירוק מתובל בשמן זית, סילאן וחומץ ב

24

ירוקים מוקפצים עם מנצ'גו

שילוב מקסים בין הגבינה הספרדית הפיקנטית לירוקים רעננים. מנה שתעבוד מצוין כעיקרית צמחונית או כתוספת לדג

24

סלט מוצרלה וזיתים

וריאציה עסיסית על הקפרזה הקלאסי: לצד השילוש המסורתי של עגבניות, מוצרלה ובזיליקום מצטרפים זיתים, פטרוזיליה ובצל ירוק.

14

סלט סלנובה וגבינות אישי

דרך חגיגית ואלגנטית להגיש סלט ירוק – במקום קערה גדולה כל אורח מקבל לצלחת את המנה שלו

14

סלט ירוק של קיץ עם ענבים וגבינה בולגרית

מרקמה הנימוח של הבולגרית המעודנת הופך אותה לפרטנרית מעולה לסלטים

10

סלט כל טוב – ירקות ובייבי מוצרלה

סלט הירקות הפשוט מקבל טאצ׳ רענן עם כדורוני מוצרלה טרייה. שמן זית, צ׳ילי ולימון הופכים אותו לחגיגה. אוכלים עם לחם שאור טוב, שיי

8

סלט ציור

האם סלט יכול לגנוב את ההצגה משאר החברים על שולחן החג? הסלט הזה יעשה זאת בקלות. משקיעים בחיתוך הירקות לרצועות דקיקות (קולפן ומנ

8

מלון על הגריל עם גבינת ברי פקאן שרופה

המלון החרוך על מחבת גריל יחד עם הברי השרופה והצ'ילי יוצרים שילוב טעמים מפתיע

8