צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

מטבעות גבינת עיזים בסלט ירוק

כדי ליהנות מהמנה צריך לטגן את מטבעות הגבינה בסמוך ככל הניתן להגשה. בזמן הציפוי חשוב להקפיד על שיטת היד יבשה והיד רטובה.

חומרים ל-4 מנות:

6 מטבעות גבינת עיזים 22%
1 ביצה טרופה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
2/3 כוס פירורי לחם

לסלט הירוק:
לבבות חסה
חופן עלי ארוגולה
1 בצל סגול קטן פרוס
6 עגבניות שרי חצויות

לרוטב ויניגרט:
5 כפות שמן זית
2 כפות חומץ יין
1 כפית חרדל דיז׳ון
1 כפית דבש
½ שן שום כתושה
מלח ופלפל

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל חומרי הרוטב בצנצנת. טועמים ומתקנים תיבול.
2. מסדרים את חומרי הסלט בצלחת הגשה.
3. מצפים את מטבעות הגבינה: מכינים צלחת אחת עם ביצה טרופה, מתובלת במלח ופלפל וצלחת שניה עם פירורי לחם.
4.טובלים את מטבע הגבינה בביצה, מעבירים לצלחת עם פירורי הלחם ומצפים באופן מלא.

5. סמוך להגשה מטגנים ומגישים: מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק. מטגנים את מטבעות הגבינה המצופים כ-2 דקות מכל צד או עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
6. מערבבים את הסלט עם הרוטב.
7. מניחים את המטבעות הזהובים על הסלט המתובל ומגישים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

סלט ירקות כפרי וגבינת מאנורי צרובה

ירקות טריים בשיא הטעם, חתוכים גס, מעורבבים לסלט פשוט שכולו חגיגה.

0

סלט חסה סלנובה, כרובית וקרמבל פטה-שקדים

קרמבל פטה קראנצ’י – פטנט מבריק וטעים במיוחד – הוא רק אחד מהסודות של הכוכבת היפהפייה של שולחן החג: חסת סלנובה שנפתחת כמו פרח ומחביאה

0

סלט ענבים, תרד וגבינה כחולה

החיבור הקסום ירגש אתכם עם טעמיו החדשניים, יחד עם עלים רעננים ואגוזים פריכים שהופכים את הסלט למושלם.

0

סלט עגבניות וענני ריקוטה פרסקה

את הפטנט הגאוני הזה אתם חייבים לנסות: ריקוטה פרסקה אפויה בתנור עם עגבניות שרי עסיסיות, זיתי קלמטה, אורוגולה, צנוברים ושמן זית

0

גראטן פרחי ברוקולי עם גבינות, זיתים וזעתר

גראטן מיוחד שאי אפשר להפסיק לאכול. תולשים את פרחי הברוקולי מתוך שדה הגבינה, הזיתים והזעתר

0

מלנזנה חציל של אייל שני

חגיגת טעמים בפה: מלנזנה חצילים וקוואטרו פורמאג’י. פרוסות חציל זהובות נחות ברוטב עגבניות שרי ועליהן גבינת

0