שכבות וניל שוקולד

חומרים ל-6 קינוחים אישיים בנפח 120 מ”ל – חצי כוס:

להכנה:
1 מיכל קרם מסקרפונה
1 כף ממרח שוקולד שאוהבים
חבילת בראוניז/ 6 עוגיות אוריאו מרוסקות

להגשה:
כדורי קליק קטנים

  1. מקציפים מיכל של קרם מסקרפונה לקרם יציב. מוציאים חצי מכמות הקרם ושומרים בצד.
  2. לקרם שנישאר במיקסר מוסיפים 1 כף ממרח שוקולד ומקציפים מעט, עד לקבלת קרם שוקולד.
  3. מניחים בתחתית כל כוס הגשה בראוניז / כף פירורי עוגיות, מעל מזלפים קרם מסקרפונה שוקולד עד למחצית גובה הכלי ומעליו מזלפים קרם מסקרפונה לבן. אפשר להשתמש בצנתר משונן לקבלת מראה חגיגי יותר.
  4. לפני ההגשה מעטרים בכדורי קליק קטנים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

טרייפל קרם מסקרפונה, פירות אדומים ושקדים

קינוח מרשים ורב שכבות, טעמים ומרקמים. במקור מכינים אותו משאריות של עוגת ספוג, פירות וג’לי. כאן הלכנו על גרסה חגיגית ומושקעת

14

עוגת שושני בלינצ’ס וגבינה

עוגה יפהפיה בהשראת הפלשינקה – עוגת קרפים הונגרית. כאן במקום שכבות יצרנו צרורות קרפ ממולאים במלית גבינות

14

קסטה סיציליאנה

עוגת שכבות עם מלית ריקוטה, מצופה שכבת מרציפן (לרוב ירוק) ופירות מסוכרים. הקונדיטורית נופר צור הפכה אותה לעוגה אישית המוגשת בתוך כוס

14

רולדת טירמיסו

קינוח השכבות האיטלקי הופך לרולדה מבצק ספוג בניחוח קפה, במילוי קרם מסקרפונה

14

קינוח שכבות בראוניז קרם מסקרפונה

כשיש מסקרפונה, יש קינוח! הגבינה הנפלאה הזו לא צריכה הרבה כדי להפוך לקינוח מושלם.

10

קרם מסקרפונה, טורט וניל ורוטב קרמל

קינוח כוסות- קרם מסקרפונה, טורט וניל ורוטב קרמל כשיש מסקרפונה, יש

8

ספוליאטלה

מאפה נפוליטני יפהפה. אם אתם אוהבים אפייה מאתגרת ויש לכם סבלנות – צפויה לכם הנאה צרופה

8

קדאיף לחם

התשובה הטורקית לפודינג הלחם הבריטי: חלה משלשום ספוגה בסירופ עם מלית גבינה קטיפתית. במקור הטורקי מכינים את המנה עם קיימאק

8