שכבות וניל שוקולד
חומרים ל-6 קינוחים אישיים בנפח 120 מ”ל – חצי כוס:
להכנה:
1 מיכל קרם מסקרפונה
1 כף ממרח שוקולד שאוהבים
חבילת בראוניז/ 6 עוגיות אוריאו מרוסקות
להגשה:
כדורי קליק קטנים
- מקציפים מיכל של קרם מסקרפונה לקרם יציב. מוציאים חצי מכמות הקרם ושומרים בצד.
- לקרם שנישאר במיקסר מוסיפים 1 כף ממרח שוקולד ומקציפים מעט, עד לקבלת קרם שוקולד.
- מניחים בתחתית כל כוס הגשה בראוניז / כף פירורי עוגיות, מעל מזלפים קרם מסקרפונה שוקולד עד למחצית גובה הכלי ומעליו מזלפים קרם מסקרפונה לבן.
אפשר להשתמש בצנטר משונן לקבלת מראה חגיגי יותר. - לפני ההגשה מעטרים בכדורי קליק קטנים.
טרייפל קרם מסקרפונה, פירות אדומים ושקדים
14
14
קינוח שכבות בראוניז קרם מסקרפונה
10
קרם מסקרפונה, טורט וניל ורוטב קרמל
8
8
Comments are closed.