ספיישל פסטה ברוטב עגבניות
הקלאסיקה האיטלקית הזו הפכה לאהובה במיוחד במטבח הישראלי, מנה פשוטה וטעימה שמבוגרים וילדים אוהבים כאחד. אספנו בשבילכם מתכוני פסטה עגבניות עם טוויסטים קטנים שיעשו את כל ההבדל.
הפסטה הקלאסית מהעיר קטאניה שבסיציליה נקראת על שם האופרה “נורמה”, שהלחין וינצ’נזו בליני, בן העיר. הפסטה הזאת מרגישה לגמרי בבית בישראל עם השילוב הכל כך מקומי של חצילים, עגבניות וזיתים.
הפכנו את הסלט הפופולרי למנת פסטה חמה, יפה ומהירת הכנה. הרוטב מבוסס על שמן זית (חשוב להקפיד על שמן זית איכותי במיוחד), שמקבל טעם וארומה מטיגון קצרצר של פרוסות שום, עגבניות שרי חצויות ובייבי מוצרלה, שנמסה מעט מהמגע עם הפסטה החמה.
הישראלים משוגעים על חצילים ולכן לא מפתיע שהמנה הזאת, קלאסיקה מהמטבח האיטלקי, היא בסט-סלר במסעדה. ההכנה פשוטה, הטעמים פיקנטיים ועסיסיים ואפשר להכין את הרוטב מראש ולהשלים בסמוך להגשה.

18

10

70 גוונים של פיצה (קאלדו ארט פיצה בר)
8

תקנון פעילות “חנוכה” דצמבר 2019
0
Leave a Comment