צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
קרם מסקרפונה של פירות קיץ
מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין
כשיש מסקרפונה, יש קינוח! הגבינה הנפלאה הזו לא צריכה הרבה כדי להפוך לקינוח מושלם. אולי רק פירות קיץ עסיסיים ומלאי טעם. ואם אתם מתעקשים גם סירופ דבש לימוני, שמכינים בן-רגע.
חומרים ל-4-6 מנות:
1 קופסה (250 גרם) מסקרפונה 40%
2-3 כפות אבקת סוכר
2-3 משמשים או נקטרינות מגולענים וחתוכים לפלחים
1 כוס דובדבנים מגולענים /או ענבים /או פטל
הכנה:
- מערבבים את המסקרפונה עם אבקת הסוכר כך שהמרקם שלה ייפתח וייעשה קרמי.
- מערבבים את חומרי הסירופ ומניחים בצד.
- מורחים את הקרם על תחתית של צלחת הגשה יפה בתנועות מריחה (כמו שמצלחתים חומוס). מסדרים עליו את הפירות החתוכים ומטפטפים עליהם מהסירופ. מגישים מיד!
עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה קרמבל וקולי תותים
24
כוסיות קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוק
24
קרם מסקרפונה, טורט וניל ורוטב קרמל
24
קרם לאבנה ושוקולד לבן עם פצפוצי שומשום ופירות קיץ
24
קינוח שכבות בראוניז קרם מסקרפונה
18
טרייפל קרם מסקרפונה, פירות אדומים ושקדים
18
Comments are closed.