כדורי מאק אנד צ’יז פריכים עם עגבניות מיובשות

6 סועדים, קל 60 דקות לא כולל זמן הקפאה.

מרכיבים:

  • 1 חבילת פסטה קצרה – קטנה  רצוי צינורות
  • 250 גרם בשמל
  • קורט אגוז מוסקט
  • 1 כפית מלח
  • 300 גרם קוואטרו פורמאג’י
  • 100 גרם מוצרלה מגוררת 22%

למילוי: 1 ממרח עגבניות מיובשות / ממרח טפנד

לציפוי:

  • 1 כוס קמח
  • 2 ביצים טרופות עם כפית מלח
  • פירורי לחם זהובים
  • שמן קנולה לטיגון עמוק

אופן הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה במים רותחים עם כף מלח עד לריכוך ומסננים.
  2. מצננים את הפסטה ומעבירים לקערה, מוסיפים לה רוטב בשמל, אגוז מוסקט, מלח, גבינת קווטרו פורמאג’י ומוצרלה מגוררת מערבבים ומניחים כף בכל שקע של תבנית שקעים מסיליקון, מניחים כפית ממרח עגבניות מיובשות / טפנד ומכסים בעוד מלית.
  3. מקפיאים לשעתיים.
  4. מצפים בקמח, ביצה טרופה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק ולא רותח, עד להזהבה.
  5. ניתן להכין מראש ולחמם בתנור לפני ההגשה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

כרובית וולינגטון עטופה בבצק עלים ופסטו

כזאת מנה עוד לא ראיתם! כרובית וולינגטון במעטפת שתענוג להציג בשולחן, כל כך פשוטה להכנה עם פטנט רוטב הבשמל המושלם.

0

סירות תפו”א ממולאות גבינות ופטריות

גילינו את המנה האחת המנצחת: סירות תפו”א ממולאות עם רוטב הבשמל החדש שלנו

0

לזנייה הפוכה בתוספת בטטה

מה קורה כשמפגישים בין רוטב הבשמל החדש והגאוני שלנו עם עלי לזניה ואינגליש קייק? פטנט של מנה שכיף להגיש ויותר כיף לאכול…

0

קולסלאו חלוּמי

לא חייבים לצלות חלומי! בסלט המהיר הזה משתמשים בחלומי מגוררת ללא צלייה, והיא מעניקה מליחות עדינה וטעמים רעננים. רוטב הקולסלאו הקלאסי מקבל טוויסט –

1

מילפיי אקספרס

בעצם יש כאן שני פטנטים – קולים את עיגולי בצק העלים בטוסטר ומזלפים שני קרמים יחד למראה מרשים במיוחד.

1

בלינצ’ס גבינות

מלית מתוקה וקרמית עטופה בתוך בצק דקיק ונימוח. אבקת סוכר מעל- ויש לכם קינוח מושלם לסיום ארוחה חלבית קלילה וקיצית.

1

אפרסקים צלויים ממולאים בקממבר ושקדים

אפרסק שהתקרמל בתנור עטוף בגבינת קממבר מבעבעת. חופן שקדים מעל מוסיף קראנץ’

1

קפטה תרד וגבינות

במטבח הטורקי מקדשים את התרד ומכינים ממנו מאכלים רבים ונפלאים. כאן משלבים אותו עם גבינות ומכינים קציצות ירק שכיף לטבול בקרם יוגורט לימוני.

1