כדורי מאק אנד צ’יז פריכים עם קוואטרו פורמאגי ועגבניות מיובשות

6 סועדים, קל 60 דקות לא כולל זמן הקפאה.

מרכיבים:

  • 1 חבילת פסטה קצרה – קטנה  רצוי צינורות
  • 250 גרם בשמל
  • קורט אגוז מוסקט
  • 1 כפית מלח
  • 300 גרם קוואטרו פורמאג’י
  • 100 גרם מוצרלה מגוררת 22%

למילוי: 1 ממרח עגבניות מיובשות / ממרח טפנד

לציפוי:

  • 1 כוס קמח
  • 2 ביצים טרופות עם כפית מלח
  • פירורי לחם זהובים
  • שמן קנולה לטיגון עמוק

אופן הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה במים רותחים עם כף מלח עד לריכוך ומסננים.
  2. מצננים את הפסטה ומעבירים לקערה, מוסיפים לה רוטב בשמל, אגוז מוסקט, מלח, גבינת קווטרו פורמאג’י ומוצרלה מגוררת מערבבים ומניחים כף בכל שקע של תבנית שקעים מסיליקון, מניחים כפית ממרח עגבניות מיובשות / טפנד ומכסים בעוד מלית.
  3. מקפיאים לשעתיים.
  4. מצפים בקמח, ביצה טרופה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק ולא רותח, עד להזהבה.
  5. ניתן להכין מראש ולחמם בתנור לפני ההגשה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

כרובית וולינגטון עטופה בבצק עלים עם קוואטרו פורמאג’י

כזאת מנה עוד לא ראיתם! כרובית וולינגטון במעטפת שתענוג להציג בשולחן, כל כך פשוטה להכנה עם פטנט רוטב הבשמל המושלם.

0

סירות תפוחי אדמה במילוי קוואטרו פורמאג’י ופטריות

גילינו את המנה האחת המנצחת: סירות תפו”א ממולאות עם רוטב הבשמל החדש שלנו

0

עוגת לזניה הפוכה בתוספת בטטה וקוואטרו פורמאג’י

מה קורה כשמפגישים בין רוטב הבשמל החדש והגאוני שלנו עם עלי לזניה ואינגליש קייק? פטנט של מנה שכיף להגיש ויותר כיף לאכול…

0

לוקומדס

סופגניות קטנות, טבולות בדבש ופיסטוק, מוגשות לשולחן עם מרכיב מלוח ומפתיע, כמו שהיוונים אוהבים:  פטה בדבש – כמו בטברנות של אתונה.

1

עוגת ביסקוויטים איטלקית

קלאסיקה ישראלית בלבוש איטלקי. את הגבינה הלבנה מחליפים בריקוטה מלטפת ומסקרפונה עשירה

1

כריך “קרואסון” מיני פיקנטי

מי אמר שכריך חייב לבוא בלחם מסורתי ? כריך בקרואסון מיוחד הרבה יותר

1

ריקוטה פרסקה אפויה עם תאנים, אורגנו ודבש

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תאנים טריות ודבש. אם אין תאנים טריות אפשר להחליף בפרי עונתי אחר כמו אפרסמון, תותים או קונפיטורה.

1