כדורי מאק אנד צ’יז פריכים עם קוואטרו פורמאגי ועגבניות מיובשות

6 סועדים, קל 60 דקות לא כולל זמן הקפאה.

מרכיבים:

  • 1 חבילת פסטה קצרה – קטנה  רצוי צינורות
  • 250 גרם בשמל
  • קורט אגוז מוסקט
  • 1 כפית מלח
  • 300 גרם קוואטרו פורמאג’י
  • 100 גרם מוצרלה מגוררת 22%

למילוי: 1 ממרח עגבניות מיובשות / ממרח טפנד

לציפוי:

  • 1 כוס קמח
  • 2 ביצים טרופות עם כפית מלח
  • פירורי לחם זהובים
  • שמן קנולה לטיגון עמוק

אופן הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה במים רותחים עם כף מלח עד לריכוך ומסננים.
  2. מצננים את הפסטה ומעבירים לקערה, מוסיפים לה רוטב בשמל, אגוז מוסקט, מלח, גבינת קווטרו פורמאג’י ומוצרלה מגוררת מערבבים ומניחים כף בכל שקע של תבנית שקעים מסיליקון, מניחים כפית ממרח עגבניות מיובשות / טפנד ומכסים בעוד מלית.
  3. מקפיאים לשעתיים.
  4. מצפים בקמח, ביצה טרופה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק ולא רותח, עד להזהבה.
  5. ניתן להכין מראש ולחמם בתנור לפני ההגשה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

כרובית וולינגטון עטופה בבצק עלים עם קוואטרו פורמאג’י

כזאת מנה עוד לא ראיתם! כרובית וולינגטון במעטפת שתענוג להציג בשולחן, כל כך פשוטה להכנה עם פטנט רוטב הבשמל המושלם.

0

סירות תפוחי אדמה במילוי קוואטרו פורמאג’י ופטריות

גילינו את המנה האחת המנצחת: סירות תפו”א ממולאות עם רוטב הבשמל החדש שלנו

0

עוגת לזניה הפוכה בתוספת בטטה וקוואטרו פורמאג’י

מה קורה כשמפגישים בין רוטב הבשמל החדש והגאוני שלנו עם עלי לזניה ואינגליש קייק? פטנט של מנה שכיף להגיש ויותר כיף לאכול…

0

האש בראון עם קרם סלק

אחת ממנות הדגל של המטבח האמריקאי,  בתיבול שהוא מחווה למעדנייה היהודית. אפשר להכין מראש ולחמם 5 דקות על מחבת או בתנור לוהט.

1

עוגת גלידה טירמיסו

מתכון של נטלי לוין מעוגיונט. עוגת גלידה עם ארומה מקסימה של קפה וקקאו

1

חצ’פורי גבינות

הגרסא הגיאורגית בטויסט ישראלי. מכינים בצק שמרים, ממלאים בגבינות ומשטחים לצורת פיתה. טביליסי מעולם לא נראתה קרובה יותר.

1

מלנזנה חציל של אייל שני

חגיגת טעמים בפה: מלנזנה חצילים וקוואטרו פורמאג’י. פרוסות חציל זהובות נחות ברוטב עגבניות שרי ועליהן גבינת

1