סירות תפוחי אדמה מבילוי קוואטרו פורמאג’י ופטריות

4-6 סועדים, קל 120 דקות.

מרכיבים:

  • 4-6 תפוחי אדמה בינוניים

למלית:

  • 500 גרם רוטב בשמל
  • 300 גרם קוואטרו פורמאג’י
  • 1 כוס פטריות שמפיניון קצוצות / 1/2 כוס עגבניות מיובשות קצוצות
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • קורט אגוז מוסקט

להגשה:

  • 4 כפות עלי טימין טרי

אופן הכנה:

  1. מבשלים את תפוחי האדמה בשלמותם עם הקליפה בתנור, או כ- 8 דקות במיקרוגל.
  2. חוצים אותן לאורכם ומרוקנים אותם מתוכנם.
  3. מטגנים את הפטריות עם שמן זית ובצל ירוק כ- 5 דקות.
  4. מערבבים בקערה 250 גרם בשמל עם 150 גרם קוואטרו פורמאג’י, מוסיפים את הפטריות, המוסקט, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
  5. מוזגים מעל תפוחי האדמה בשמל מעל הכל ומפזרים גבינת קוואטרו פורמאג’י.
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות כ- 20 דקות, או עד השחמה, מגישים עם עלי טימין טריים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

כרובית וולינגטון עטופה בבצק עלים עם קוואטרו פורמאג’י

כזאת מנה עוד לא ראיתם! כרובית וולינגטון במעטפת שתענוג להציג בשולחן, כל כך פשוטה להכנה עם פטנט רוטב הבשמל המושלם.

0

כדורי מאק אנד צ’יז פריכים עם קוואטרו פורמאגי ועגבניות מיובשות

מצאנו את המנה הכי ממכרת שיש – כדורי מאק אנד צ׳יז עסיסיים במיוחד ברוטב

0

עוגת לזניה הפוכה בתוספת בטטה וקוואטרו פורמאג’י

מה קורה כשמפגישים בין רוטב הבשמל החדש והגאוני שלנו עם עלי לזניה ואינגליש קייק? פטנט של מנה שכיף להגיש ויותר כיף לאכול…

0

פנקוטה יוגורט עיזים ותימין

הקרמיות והטעם המיוחד של יוגורט העיזים מעניקים לפנקוטה מרקם נפלא. תוספת התימין היא טוויסט יווני לקינוח האיטלקי הקלאסי.

1

קלזון תמרים וגבינת עיזים

אחד המאפים שמכבבים ב’טרטוריה חבה’ הוא הקלזון. כאן בחרתי למלא אותו בשילוב של ריקוטה פרסקה וסטרקינו

1

פיצה זוקיני עם שני סוגי מוצרלה

פיצה עסיסית ממשפחת pizza bianca, כלומר ללא רוטב עגבניות. שימו לב לשיטת האפייה המותאמת לתנור הביתי

1

מלאנזאנה חצילים ומוצרלה פרסקה

פרוסות חציל עבות שהוזהבו לאיטן בתנור מונחות מעל רוטב עגבניות, ואז נאפות בשנית יחד עם מוצרלה פרסקה של גד

1

סלט פנזנלה על מצע פוקצ’ה

הוא נולד בטוסקנה כדי לתת הזדמנות שנייה ללחם יבש, ביחד עם המוצרלה כמובן!

1