סירות תפוחי אדמה מבילוי קוואטרו פורמאג’י ופטריות
4-6 סועדים, קל 120 דקות.
מרכיבים:
- 4-6 תפוחי אדמה בינוניים
למלית:
- 500 גרם רוטב בשמל
- 300 גרם קוואטרו פורמאג’י
- 1 כוס פטריות שמפיניון קצוצות / 1/2 כוס עגבניות מיובשות קצוצות
- 3 בצלים ירוקים קצוצים
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל
- קורט אגוז מוסקט
להגשה:
- 4 כפות עלי טימין טרי
אופן הכנה:
- מבשלים את תפוחי האדמה בשלמותם עם הקליפה בתנור, או כ- 8 דקות במיקרוגל.
- חוצים אותן לאורכם ומרוקנים אותם מתוכנם.
- מטגנים את הפטריות עם שמן זית ובצל ירוק כ- 5 דקות.
- מערבבים בקערה 250 גרם בשמל עם 150 גרם קוואטרו פורמאג’י, מוסיפים את הפטריות, המוסקט, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
- מוזגים מעל תפוחי האדמה בשמל מעל הכל ומפזרים גבינת קוואטרו פורמאג’י.
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות כ- 20 דקות, או עד השחמה, מגישים עם עלי טימין טריים.
כרובית וולינגטון עטופה בבצק עלים עם קוואטרו פורמאג’י
0
כדורי מאק אנד צ’יז פריכים עם קוואטרו פורמאגי ועגבניות מיובשות
0
עוגת לזניה הפוכה בתוספת בטטה וקוואטרו פורמאג’י
0
פולנטה תירס, פטריות צלויות וגבינת פקורינו
1
Comments are closed.