סירות תפו”א ממולאות גבינות ופטריות

4-6 סועדים, קל 120 דקות.

מרכיבים:

  • 4-6 תפוחי אדמה בינוניים

למלית:

  • 500 גרם רוטב בשמל
  • 300 גרם קוואטרו פורמאג’י
  • 1 כוס פטריות שמפיניון קצוצות / 1/2 כוס עגבניות מיובשות קצוצות
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • קורט אגוז מוסקט

להגשה:

  • 4 כפות עלי טימין טרי

אופן הכנה:

  1. מבשלים את תפוחי האדמה בשלמותם עם הקליפה בתנור, או כ- 8 דקות במיקרוגל.
  2. חוצים אותן לאורכם ומרוקנים אותם מתוכנם.
  3. מטגנים את הפטריות עם שמן זית ובצל ירוק כ- 5 דקות.
  4. מערבבים בקערה 250 גרם בשמל עם 150 גרם קוואטרו פורמאג’י, מוסיפים את הפטריות, המוסקט, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
  5. מוזגים מעל תפוחי האדמה בשמל מעל הכל ומפזרים גבינת קוואטרו פורמאג’י.
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות כ- 20 דקות, או עד השחמה, מגישים עם עלי טימין טריים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

כרובית וולינגטון עטופה בבצק עלים ופסטו

כזאת מנה עוד לא ראיתם! כרובית וולינגטון במעטפת שתענוג להציג בשולחן, כל כך פשוטה להכנה עם פטנט רוטב הבשמל המושלם.

0

כדורי מאק אנד צ’יז פריכים עם עגבניות מיובשות

מצאנו את המנה הכי ממכרת שיש – כדורי מאק אנד צ׳יז עסיסיים במיוחד ברוטב

0

לזנייה הפוכה בתוספת בטטה

מה קורה כשמפגישים בין רוטב הבשמל החדש והגאוני שלנו עם עלי לזניה ואינגליש קייק? פטנט של מנה שכיף להגיש ויותר כיף לאכול…

0

מיני פיצה טורטייה

זאת הפיצה הפשוטה ביותר שאפשר להעלות על הדעת בזכות שימוש בטורטיות מוכנות.

1

פוקצ’ת גבינות

גבינות טריות שמניחים מעל בצק פוקצ’ה פריך וקריספי. מזלפים מלמעלה שמן זית ורוזמרין טרי ומתענגים על כל ביס.

1

שושני בצק עלים וגבינות

מאפה פריך שמניחים רותח במרכז השולחן ומזמינים את הסועדים לבחור לעצמם את שושנת הגבינה שהכי קורצת להם

1

קרואסוני מלוואח ממולאים בגבינה מתוקה

הפכנו את המלאווח לקרואסון זריז ומילאנו אותו בקרם אוורירי ולימוני המבוסס על גבינת שמנת

1

גאלט זוקיני וגבינות

‏Galette הוא טארט כפרי צרפתי ומכינים אותו ללא תבנית טארט. יותר קל מהכנת הטארט הקלאסי, ואפילו יותר יפה!

1