כרובית וולינגטון עטופה בבצק עלים עם קוואטרו פורמאג’י

4 סועדים, קל 100 דקות.

מרכיבים:

  • 1 כרובית בינונית
  • שמן זית לציפוי
  • 1 צנצנת פסטו / או מטבוחה
  • 250 גרם בשמל
  • 200 גרם קוואטרו פורמאג’י
  • כפית מלח גס
  • בצק עלים

לציפוי:

  • 1 ביצה טרופה עם כף חלב
  • שומשום ומלח גס

אופן הכנה:

  1. מניחים כרובית על נייר אפייה מצפים בשמן זית ומלח גס ומכניסים לתנור ל- 25 דקות בחום של 200 מעלות.
  2. לאחר 25 דקות מוציאים מהתנור ומצננים.
  3. פורסים את הבצק ומצפים בביצה טרופה, מצמידים לבצק גבינת קוואטרו פורמאג’י.
  4. מניחים במרכז הבצק פסטו / מטבוחה.
  5. מניחים על הממרח את הכרובית בצורה הפוכה ובין השורשים שלה שופכים בשמל.
  6. עוטפים את הכרובית בבצק והופכים אותה על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  7. מצפים בביצה, שומשום ומלח גס ויוצרים חריץ ליציאת האדים מעל.
  8. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

סירות תפוחי אדמה מבילוי קוואטרו פורמאג’י ופטריות

גילינו את המנה האחת המנצחת: סירות תפו”א ממולאות עם רוטב הבשמל החדש שלנו

0

כדורי מאק אנד צ’יז פריכים עם קוואטרו פורמאגי ועגבניות מיובשות

מצאנו את המנה הכי ממכרת שיש – כדורי מאק אנד צ׳יז עסיסיים במיוחד ברוטב

0

עוגת לזניה הפוכה בתוספת בטטה וקוואטרו פורמאג’י

מה קורה כשמפגישים בין רוטב הבשמל החדש והגאוני שלנו עם עלי לזניה ואינגליש קייק? פטנט של מנה שכיף להגיש ויותר כיף לאכול…

0

כנאפה של אייל שני

כנאפה קוואטרו פורמאג’י – שדרוג מפתיע לקינוח המרגש. שערו

1

אפל-ביגנט

טבעות תפוחי עץ מטוגנות בבלילה ומוגשות עם קרם מסקרפונה וניל.

1

רול אבוקדו אקזוטי

רול טורטיה עם גבינת ריקוטה למריחה פלפל 4 העונות (אפשר גבינת ריקוטה טבעית מובל בצ’יפוטלה או צ’ילי אחר), גאוקמולה, עשבי תיבול, סלסלת עגבניות

1

הסלט היווני שלי

לסלט יווני אמיתי יש חוקים. הירקות טריים, עסיסיים, קראנציים (ובלי חסה!), חתוכים גס ומונחים בשכבות; הזיתים יווניים אמיתיים

1

פפרדלה דניה

במטבח האיטלקי יש אינספור רוטבי עגבניות, אבל כאן מדובר במשהו מיוחד – רוטב עגבניות עסיסי, עמוק טעמים ומפנק בזכות תוספת של גבינת מסקרפונה.

1