כרובית וולינגטון עטופה בבצק עלים עם קוואטרו פורמאג’י

4 סועדים, קל 100 דקות.

מרכיבים:

  • 1 כרובית בינונית
  • שמן זית לציפוי
  • 1 צנצנת פסטו / או מטבוחה
  • 250 גרם בשמל
  • 200 גרם קוואטרו פורמאג’י
  • כפית מלח גס

לציפוי:

  • 1 ביצה טרופה עם כף חלב
  • שומשום ומלח גס

אופן הכנה:

  1. מניחים כרובית על נייר אפייה מצפים בשמן זית ומלח גס ומכניסים לתנור ל- 25 דקות בחום של 200 מעלות.
  2. לאחר 25 דקות מוציאים מהתנור ומצננים.
  3. פורסים את הבצק ומצפים בביצה טרופה, מצמידים לבצק גבינת קוואטרו פורמאג’י.
  4. מניחים במרכז הבצק פסטו / מטבוחה.
  5. מניחים על הממרח את הכרובית בצורה הפוכה ובין השורשים שלה שופכים בשמל.
  6. עוטפים את הכרובית בבצק והופכים אותה על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  7. מצפים בביצה, שומשום ומלח גס ויוצרים חריץ ליציאת האדים מעל.
  8. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

סירות תפוחי אדמה מבילוי קוואטרו פורמאג’י ופטריות

גילינו את המנה האחת המנצחת: סירות תפו”א ממולאות עם רוטב הבשמל החדש שלנו

0

כדורי מאק אנד צ’יז פריכים עם קוואטרו פורמאגי ועגבניות מיובשות

מצאנו את המנה הכי ממכרת שיש – כדורי מאק אנד צ׳יז עסיסיים במיוחד ברוטב

0

עוגת לזניה הפוכה בתוספת בטטה וקוואטרו פורמאג’י

מה קורה כשמפגישים בין רוטב הבשמל החדש והגאוני שלנו עם עלי לזניה ואינגליש קייק? פטנט של מנה שכיף להגיש ויותר כיף לאכול…

0

פוארו פריטה

לביבות כרישה עדינות ומבושמות, שמכינים מכרישה מאודה, ללא שומן.

1

פולנטה תירס טרי עם סלסה של סלק וריקוטה

למה להסתפק בפולנטה מקמח תירס, כשהשוק מתמלא בקלחים של תירס טרי, עסיסי ומלא טעם

1

עוגת גבינה ושוקולד לבן מפורקת

המרכיבים שואבים את ההשראה מעוגת גבינה פירורים קלאסית. אלא שכאן הפירורים עשויים מעוגיות שוקולד מריר, שיוצרים ניגוד מקסים עם קרם הגבינה המתוק. ההגשה שוב

1

גאלט בצל ומסקרפונה

גאלט הוא האח הקליל והכיפי של הקיש. ההכנה פשוטה, העיצוב חופשי והתוצאה מפוארת. כאן הכנו אותו מבצק פריך עם פטנט – מסקרפונה במקום חמאה – שהופך

1

קונכיות פסטה ממולאות בגבינות

השקיעו רגע בסידור נאה של הקונכיות על מצע של רוטב ותקבלו מנה שהיא כוכבת אמיתית.

1