סלט עלי חסה, פלחי תפוז, חמוציות, פקאנים וגבינת צ’דר בוויניגרט חרדל ודבש

4 מנות

המרכיבים לוויניגרט:

3 כפות מיץ לימון
1 כף חומץ בן יין (או שרי חרז)
1/2 כוס שמן זית עדין
2  כפיות דבש
1 כף חרדל דיז’ון חלק
מלח ופלפל שחור גרוס לתיבול

המרכיבים לסלט:

2 תפוזים
1 מארז לבבות חסה, שטופים ומיובשים
1 מארז עלי ארוגולה, שטופים ומיובשים
1/2 כוס צימוקי חמוציות
1/3 כוס פקאנים קלויים, קצוצים גס
1/2 כוס קולפניות גבינת צ’דר

אופן ההכנה:

  1. מעבירים את מרכיבי הוויניגרט לצנצנת, סוגרים היטב בעזרת מכסה ומנערים עד לקבלת רוטב אחיד. טועמים, מתקנים תיבול ושומרים במקרר עד להגשה.
  2. מפלטים תפוזים בעזרת סכין לפלחים, מסירים את החרצנים ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
  3. קורעים בעדינות עלי חסה לחתיכות בגודל ביס ומוסיפים לקערת הערבוב. נפטרים מהקצוות של עלי הארוגולה ומוסיפים אותם לקערת הערבוב יחד עם צימוקי חמוציות ופקאנים קלויים.
  4. יוצקים לקערת הערבוב מהוויניגרט, מערבבים בעדינות עד שכל מרכיבי הסלט עטופים ברוטב ומעבירים את הסלט לקערת הגשה. מפזרים מעל את קולפניות גבינת הצ’דר ומגישים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

סלט ענבים, תרד וגבינה כחולה

החיבור הקסום ירגש אתכם עם טעמיו החדשניים, יחד עם עלים רעננים ואגוזים פריכים שהופכים את הסלט למושלם.

24

סלט עגבניות וענני ריקוטה פרסקה

את הפטנט הגאוני הזה אתם חייבים לנסות: ריקוטה פרסקה אפויה בתנור עם עגבניות שרי עסיסיות, זיתי קלמטה, אורוגולה, צנוברים ושמן זית

18

פסטה קפרזה

פסטה, מוצרלה וירקות זה כל מה שצריך וברגע הפכתם את הסלט הפופולרי למנת פסטה חמה, יפה ומהירת הכנה.

14

רבעי חסה עם רוטב קיסר פטנט

את רוטב הקיסר הקלאסי מכינים עם אנשובי וחלמון נא – כאן ויתרנו על שניהם ויצרנו רוטב טעים על בסיס יוגורט,

8

מיני פיצה טורטייה

זאת הפיצה הפשוטה ביותר שאפשר להעלות על הדעת בזכות שימוש בטורטיות מוכנות.

8

פסטה אלה נורמה

הפסטה הזאת מרגישה לגמרי בבית בישראל עם השילוב הכל כך מקומי של חצילים, עגבניות וזיתים.

8

גלידת מסקרפונה עם נוטלה ופררו רושה

איזה קינוח אתם אוהבים? קר או קפוא? וניל או שוקולד? קראנצ׳י או קרמי? למה לכם לבחור כשאפשר לקבל את כל אלה יחד, בקינוח אחד!

0