צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
סלט כל טוב – ירקות ובייבי מוצרלה
סלט הירקות הפשוט מקבל טאצ׳ רענן עם כדורוני מוצרלה טרייה. שמן זית, צ׳ילי ולימון הופכים אותו לחגיגה. אוכלים עם לחם שאור טוב, שיידע לספוג את הרוטב.
חומרים ל-4 מנות:
עלים מ-2 לבבות חסה קרועים
חופן עלי ארוגולה
1 מלפפון פרוס דק-דק
8 עגבניות שרי חצויות
5 צנוניות פרוסות
1 בצל סגול פרוס
חבילת מוצרלה בייבי 18%
לרוטב:
4 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
רבע-חצי צ׳ילי קצוץ דק
1 שן שום כתושה
קליפת לימון מגוררת
מלח ופלפל
אופן הכנה:
1. מערבבים את חומרי הרוטב.
2. מערבבים את העלים הירוקים עם הירקות. מפזרים את כדורי הבייבי מוצרלה, יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים ומגישים.
סלט ירקות כפרי וגבינת מאנורי צרובה
24
24
סלט ים תיכוני של בורגול, עגבניות וגבינה צפתית
24
24
סלט ירוק עם ענבים, תאנים וגבינה כחולה
24
24
24
Comments are closed.