צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

סלט כל טוב – ירקות ובייבי מוצרלה

סלט הירקות הפשוט מקבל טאצ׳ רענן עם כדורוני מוצרלה טרייה. שמן זית, צ׳ילי ולימון הופכים אותו לחגיגה. אוכלים עם לחם שאור טוב, שיידע לספוג את הרוטב.

חומרים ל-4 מנות:

עלים מ-2 לבבות חסה קרועים
חופן עלי ארוגולה
1 מלפפון פרוס דק-דק
8 עגבניות שרי חצויות
5 צנוניות פרוסות
1 בצל סגול פרוס
חבילת מוצרלה בייבי 18%

לרוטב:

4 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
רבע-חצי צ׳ילי קצוץ דק
1 שן שום כתושה
קליפת לימון מגוררת
מלח ופלפל

אופן הכנה:

1. מערבבים את חומרי הרוטב.
2. מערבבים את העלים הירוקים עם הירקות. מפזרים את כדורי הבייבי מוצרלה, יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים ומגישים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

פסטה קפרזה

הפכנו את הסלט הפופולרי למנת פסטה חמה, יפה ומהירת הכנה.

8

סלט ירוק עם ענבים, תאנים וגבינה כחולה

השילוב של פירות מתוקים וגבינה כחולה פיקנטית הוא קלאסי, ובכל זאת לא מפסיק להפתיע. כאן על סלט ירוק מתובל בשמן זית, סילאן וחומץ ב

0

מטבעות גבינת עיזים בסלט ירוק

כדי ליהנות מהמנה צריך לטגן את מטבעות הגבינה בסמוך ככל הניתן להגשה. בזמן הציפוי חשוב להקפיד על שיטת היד יבשה והיד רטובה.

0

פסטה עם עגבניות ומוצרלה בסיר אחד

במקום לבשל את הפסטה במי מלח ולהכין בסיר נפרד את הרוטב, שמים את כל החומרים בסיר אחד (ראו תצלום) ומבשלים עד שהפסטה מוכנה. אבל פש

0

סלט ציור

האם סלט יכול לגנוב את ההצגה משאר החברים על שולחן החג? הסלט הזה יעשה זאת בקלות. משקיעים בחיתוך הירקות לרצועות דקיקות (קולפן ומנ

0

סלט יווני עם קייל, בצל כבוש ובולגרית

גרסה עדכנית וסופר בריאה לקלאסיקה יוונית אהובה. הגיבור הראשי הוא הקייל, ירק עלים שזכה למעמד של כוכב בקרב שוחרי האוכל הבריא. שחק

0

טארטים אישיים עם גבינות וירקות

בכל אחד מהטארטים היפים האלה יש גבינה אחרת ותוספת שמחמיאה לה במיוחד. מה שמשותף לכולם הוא קלות ההכנה, בזכות שימוש בריבועי בצק על

0

רבעי חסה עם רוטב קיסר פטנט

את רוטב הקיסר הקלאסי מכינים עם אנשובי וחלמון נא – כאן ויתרנו על שניהם ויצרנו רוטב טעים על בסיס יוגורט,

0