צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
סלט ירוק עם ענבים, תאנים וגבינה כחולה
השילוב של פירות מתוקים וגבינה כחולה פיקנטית הוא קלאסי, ובכל זאת לא מפסיק להפתיע. כאן על סלט ירוק מתובל בשמן זית, סילאן וחומץ בלסמי.
חומרים ל-4 מנות:
לסלט הירוק:
לבבות חסה
חופן עלי ארוגולה
10 ענבים סגולים חצויים
6 תאנים חצויות או חתוכות רבעים (תלוי בגודלן)
80 גרם גבינה כחולה מפוררת
לרוטב:
5 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלזמי
1 כפית סילאן
חצי שן שום כתושה
מלח ופלפל
אופן הכנה:
1. מערבבים את כל חומרי הרוטב בצנצנת. טועמים ומתקנים תיבול.
2. מסדרים את הירוקים ואת הפירות בצלחת הגשה.
3. יוצקים את הרוטב, מפזרים את הגבינה ומגישים.
סלט ירקות כפרי וגבינת מאנורי צרובה
24
24
סלט ים תיכוני של בורגול, עגבניות וגבינה צפתית
24
24
סלט כל טוב – ירקות ובייבי מוצרלה
24
24
24
Comments are closed.